Detenen un manresà que assetjava verbalment dones i els mostrava els genitals

Els agents van localitzar-lo a un camí mentre s'estava masturbant i no va atendre els requeriments dels policies perquè desistís de la seva actitud i s'identifiqués

ACN
24 de maig del 2017
Actualitzat a les 14:13h
Agents de la Policia Local de Manresa van detenir aquest dimarts al vespre un home de 32 anys per assetjar verbalment diverses dones pel carrer i mostrar-los els genitals. Els fets van passar al voltant de les deu del vespre quan els agents van rebre diverses trucades informant que un home anava per la zona del Parc dels Panyos oferint als vianants alcohol i drogues i assetjant verbalment totes les dones amb qui es creuava. Segons fonts policials, dues dones que estaven molt espantades van confirmar els fets als policies i van indicar on havien vist l'home. Minuts més tard, els agents van localitzar-lo a un camí mentre s'estava masturbant i no va atendre els requeriments dels policies perquè desistís de la seva actitud i s'identifiqués. A més, segons fonts policials, l'home va intentar agredir un dels agents amb un bolígraf.

D'altra banda, l'home arrestat portava un telèfon mòbil que constava com a sostret uns dies abans a la localitat de Vic, motiu pel qual els agents també el van denunciar per un delicte de furt.