La Biblioteca Cal Gallifa de Sant Joan acollirà una hora del conte dedicada al Geoparc

També s'hi farà la presentació del poemari "Intersecció de conjunts" de Sonia Moya

Redacció
24 de maig del 2017
Actualitzat a les 9:58h
La Biblioteca de Cal Gallifa de Sant Joan de Vilatorrada acollirà aquest dijous una Hora del conte dedicada al Geoparc de la Catalunya Central, i divendres la presentació del llibre de poemes Intersecció de conjunts a càrrec de la seva autora, Sonia Moya.

Dijous, a les 6 de la tarda, tindrà lloc l'Hora del conte amb Geoparc quina passada de temps! i contes eco-lògics, a càrrec de Clara Gavaldà. Geoparc, quina passada de temps! és el títol del conte que ha editat el Geoparc Mundial UNESCO de la Catalunya Central per donar-se a conèixer entre els més petits de casa.

Els menuts, escoltant les aventures del Roc, l'Ona, l'Omar i la Silvina, podran viatjar també en un apassionant viatge pel Geoparc, amb més de 40 milions d'anys d'història. Es tracta d'una activitat gratuïta adreçada a un públic familiar. Tindrà lloc a la Sala Infantil Alba Sellarés de la Biblioteca Cal Gallifa, i compta amb la col·laboració del Consell Comarcal del Bages.

L'endemà divendres, a les 7 de la tarda, es farà la presentació del nou llibre de poemes Intersecció de conjunts, a càrrec de la seva autora Sonia Moya, amb acompanyament a la guitarra de Pau Ruiz.