El teatre, eina per mostrar als alumnes de Cardona els consells per a una revetlla segura

Redacció
23 de maig del 2017
Actualitzat a les 12:37h
Un tècnic de Protecció Civil, fent una demostració de com encendre un petard
Un tècnic de Protecció Civil, fent una demostració de com encendre un petard | Núria Torres
Aquest dimecres, 24 de maig, es representarà l'obra de teatre A foc lent davant tots els alumnes d'ESO de Cardona en el marc de la campanya de sensibilització Revetlles amb Precaució que organitza la Direcció General de Protecció Civil del Departament d'Interior. Es tracta d'una nova manera d'apropar de forma amena i didàctica els consells de seguretat per a joves a través d'una obra de teatre que explica les anècdotes de tres joves durant la nit de Sant Joan.

L'obra, escrita i interpretada per la companyia Filomenateatre de Granollers, es representarà al teatre Els Catòlics, davant de 165 alumnes de 1r, 2n, 3r i 4t d'ESO de l'INS Sant Ramon i l'Escola Vedruna de Cardona.

Abans de la funció es farà la presentació de les jornades per part de l'Ajuntament i Protecció Civil, i es donaran els consells sanitaris a càrrec del president de Creu Roja a Cardona, Francisco Ruiz. Una vegada acabat l'espectacle, els alumnes podran exposar els seus dubtes i preguntes al coordinador de l'emergència de l'Ajuntament de Cardona, Manel Roca. Finalment, es farà, a l'exterior, una exhibició de petards a càrrec del grup de correfoc Bruixes de Cardona.
 
Arxivat a