La Reebok Spartan Race arriba a Les Comes amb més de 6.000 inscrits

La cursa d'obstacles per excel·lència se celebrarà aquest cap de setmana

Redacció
23 de maig del 2017
Actualitzat a les 12:28h
Més de 6.000 persones participaran a la Reebok Spartan Race
Més de 6.000 persones participaran a la Reebok Spartan Race | Eduard Sardans
Les Comes acollirà aquest cap de setmana (27 i 28 de maig) la quarta edició de la Reebok Spartan Race, considerada la cursa d'obstacles més dura del món per la revista Outside. La prova ja te més de 6.000 inscrits i les inscripcions seguiran obertes fins el mateix cap de setmana de l'esdeveniment.

Córrer, arrossegar-se, saltar, llançar i cridar. Tot això és el que hauran de fer els participants per acabar qualsevol de les tres proves que es duran a terme el cap de setmana.La Beast és la cursa més dura, amb un recorregut de 20 quilòmetres i un total de 26 obstacles. Les altres dues proves més emblemàtiques són la cursa Super, de 13 quilòmetres i 21 obstacles, i la Sprint, de 5 quilòmetres i 15 obstacles. 

L'organització de l'Spartan Race pretén fomentar la pràctica de l'esport com a eina per millorar la qualitat de vida de la societat. Les curses promouen la superació personal, la disciplina i el treball en equip. Es tracta de l'única cursa d'obstacles del món amb rànquing mundial, i permet als seus participants comparar els temps amb més d'un milió de corredors d'arreu.

Per tal de promoure l'esport entre els més joves, hi haurà una cursa júnior, en la qual podran participar els nens i nenes que tinguin com a mínim 4 anys. 

L'esdeveniment s'iniciarà a dos quarts de vuit del matí de dissabte amb l'Spartan Festival, que engloba totes les activitats fins a les sis de la tarda.  La primera prova serà la més potent, la Spartan Beast Elite Heat, de la qual es disputaran diferents tandes a partir de les dos quarts de nou. El lliurament de premis està previst a dos quarts de dues del migdia, i a partir d'aquesta mateixa hora començaran les tandes Sprint fins a les set de la tarda. Pel que fa diumenge, a dos quarts de vuit del matí es tornarà a posar en marxa la festa espartana amb diferents proves i activitats.

 
Arxivat a