Tirallongues, Castellers de Santpedor, de Berga i Sagrada Família actuen a Manresa

Els Tirallongues carregant un 5 de 7 durant la Fira de Maig
Els Tirallongues carregant un 5 de 7 durant la Fira de Maig | Tirallongues
Redacció
22 de maig del 2017
Actualitzat a les 21:15h
Tirallongues de Manresa, Castellers de Santpedor, Castellers de Sagrada Familia i Castellers de Berga, han actuat aquest diumenge a la plaça de Crist Rei de Manresa amb motiu de la diada castellera de fira de maig.

La colla local va ser l'encarregada d'obrir l'actuació, que van iniciar amb tres pilars de quatre d'entrada i completaven una molt bona actuació mostrant castells de la gamma de set i set i mig, com el 4d7agulla, 5d7, 3d7agulla i finalitzant l'actuació amb un vano de 5.

Els manresans satisfets de l'actuació i del bon moment en que es troba la colla aquestes alçades de temporada per encarar les properes grans diades amb molta confiança. Tirallongues ja prepara la seva propera actuació que serà el 27 de maig en el seu desplaçament a Palma de Mallorca.

Castellers de Santpedor per la seva part iniciaven l'actuació amb un pilar de quatre, descarregaven també un 4d6, 3d6agulla, 3d6 aixecat per sota, aquest últim va ser un castell molt treballat però finalment la colla va descarregar sense problemes, finalitzaven la jornada amb un pilar de quatre de sortida, els de la camisa daurada varen mostrar en tot moment uns castells molts segurs i amb força solvència en tot moment.

Castellers de Berga sortien amb un pilar de quatre, completaven la diada amb un 5d6, 4d6, 3d7 carregat, aquest castell va fer llenya després de coronar, per sort no es va tenir que lamentar danys greus, acabaven la jornada amb un pilar de quatre de sortida.

Castellers de Sagrada Familia completaven una molt bona actuació mostrant un 4d7, 4d7 agulla, pilar de 5, dos pilars de quatre i un sempre espectacular 3d7 aixecat per sota, un castell que van executar sense problemes tot i la complexitat d'aquest castell.

Manresa va poder viure una bonica jornada castellera amb un dia força assolellat i amb un nombrós públic assistent, coincidint també amb la fira d'exposicions Expobages.