Sorprèn sis joves quan li entraven a casa i demana més protecció a l'ajuntament

La veïna, que viu sola al Barri Antic, ha sol·licitat a l'Ajuntament que faci més alt el mur que dona a un solar interior des del que és fàcil accedir als immobles per la part de darrere

Els sis joves fugint pel solar després de ser sorpresos entrant en un habitatge
Els sis joves fugint pel solar després de ser sorpresos entrant en un habitatge | Arxiu particular
22 de maig del 2017
Actualitzat a les 16:16h
Una veïna del carrer de la Mel ha sol·licitat a l'Ajuntament de Manresa que faci el possible per dificultar l'accés al solar que hi ha a l'interior de la illa compresa entre aquest carrer, el del Camp d'Urgell, el de Magraner i el d'Urgell. Segons explica, des d'aquest solar hi ha un accés molt fàcil a la part de darrere de la majoria d'edificis de l'illa, entre els quals casa seva.

La paret que hi ha al nou parc infantil de la cantonada dels carrers de la Mel i Camp d'Urgell és molt baixa, i a més té la porta metàl·lica reventada, de manera que hi ha accés directe. Precisament aquest dissabte la dona, que viu sola a casa seva, va sorprendre sis joves quan ja havien accedit al seu pati després de salvar dos murs no gaire alts i es disposaven a entrar a casa seva per la part de darrere. En sentir que a l'habitatge hi havia algú, van fugir corrent camp a través. Sovint hi ha joves en el solar, però segons confessa, és la primera vegada que se'ls ha trobat a casa seva.
 

Paret que dona al solar des de la cantonada dels carrers de la Mel i de Camp d'Urgell. Foto: Pere Fontanals


La dona, que no ha presentat denúncia als Mossos, -"hi perdré tota la tarda per res", diu- sí que ha entrat una instància a l'Ajuntament per reunir-se amb el regidor d'Urbanisme i expresar-li el malestar d'ella i d'altres veïns, que es troben totalment vulnerables per la facilitat d'accés que hi ha als seus habitatges.