​Fals començarà a celebrar una Festa Major que durarà tres caps de setmana

Començarà aquest dissabte i s'allargarà fins el diumenge 11 de juny

Redacció
22 de maig del 2017
Actualitzat a les 11:36h
Tres caps de setmana serà el que durarà la Festa Major de Fals. Una festivitat que, amb una àmplia programació lúdica, estarà especialment marcada per l'aniversari del grup de teatre del poble, que enguany celebra 60 anys.

Les activitats, organitzades per l'Associació Cultural Recreativa (ACR), començaran aquest dissabte, 27 de maig, amb un dinar de Festa Major al Casal de Fals. Un cop amb l'àpat al pap, tindrà lloc, a les cinc de la tarda, un campionat de billar i un altre de la brisca. Paral·lelament a aquestes dues activitats, la pista poliesportiva del poble acollirà el XIII Torneig de Futbol Sala, que començarà a les tres de la tarda i s'allargarà fins les nou del vespre.

Diumenge les propostes seguiran amb una xocolatada popular a les deu del matí a la pista poliesportiva i amb el segon torneig de matar conills, organitzat pels monitors de l'esplai La Falç. Tots els equips que vulguin participar en el joc (hauran de ser d'entre 6 i 8 membres) s'hi hauran d'inscriure enviant un correu a [email protected].

A les sis de la tarda, els alumnes de cicle superior de primària de l'escola de Fonollosa representaran, al Casal de Fals, el musical Matilda, que van estrenar aquest passat cap de setmana al centre educatiu.

La festa segueix...

El dissabte 3 de juny la Festa Major es reemprendrà amb la lectura dramatitzada Set Anys, a càrrec de la Coordinadora de Teatre del Bages, Berguedà i Solsonès. L'espectacle, que tindrà lloc al casal del poble i començarà a les set de la tarda, explica com quatre socis fundadors d'una reeixida empresa d'aplicacions tecnològiques, han estat notificats per hisenda després de desviar fons a un paradís fiscal. Un mediador intentarà ajudar-los a decidir qui dels quatre ha d'assumir la totalitat de la culpa i, en conseqüència, anar a la presó.
 
Després d'una missa de Festa Major que tindrà lloc diumenge a les onze del matí, l'Orquestra Juvenil Sant Jordi de Fonollosa oferirà un concert a l'església del Raval. Finalment, a les set de la tarda el casal es convertirà en l'escenari de David Baró, el guanyador del Premi Nacional de Mentalisme l'any 2014.
 
El darrer cap de setmana de festivitat comptarà, dissabte 10 de juny, a les set de la tarda, amb un tast de cerveses de la marca santpedorenca Grenyut. Seguidament, el grup S'Temple Bar oferirà un concert amb música festiva de taverna que fusiona sons irlandesos amb catalans.
 
La Festa Major acabarà diumenge, 11 de juny, amb una nova edició de l'Aplec del Grau i amb l'espectacle Dançons, a càrrec de l'animador infantil Carles Cuberas, que començarà a les sis de la tarda.
 

Programa complet d'activitats.