El Manresa FS tanca la temporada amb una derrota a la pista de l'Olimpyc Floresta (4-1)

D'aquesta manera, els de Sant Cugat han salvat la categoria en perjudici del Sala 5 Martorell

22 de maig del 2017
Actualitzat a les 11:42h
El Manresa FS va tancar dissabte la lliga amb una derrota a Sant Cugat contra l'Olimpyc Floresta per 4-1, que va salvar la categoria en perjudici del Sala 5 Martorell.

El pavelló de la Floresta es va omplir fins a la bandera per rebre un Manresa FS que no s'hi jugava res. Ja només començar el partit, tot es va posar de cara per als locals que abans del descans deixaren un parcial de 2 - 0 en el marcador.

A la represa, el Manresa va reduir diferències, però l'expulsió de Carles Lavado va propiciar una inferioritat numèrica que va portar al tercer gol local. Tot i així, el Manresa va pressionar fins al final, però en una contra va rebre el quart gol.

Final de temporada dels manresans dels que s'esperava més en general a la lliga. Ara, diumenge vinent, el Manresa FS disputa els quarts de final de la Copa Catalunya a l'Hospitalet. Qui superi aquest partit jugarà la final a quatre d'aquesta competició.