Sant Fruitós acollirà diumenge la primera edició de la Gran Enfangada Solidària

Es tracta d'una cursa d'obstacles amb dos recorreguts els beneficis de la qual aniran destinats a Càritas

Redacció
22 de maig del 2017
Actualitzat a les 10:35h
L'esport i els obstacles seran els protagonistes d'una jornada solidària que es viurà a Sant Fruitós de Bages aquest diumenge, 28 de maig. Es tracta de la primera edició de la Gran Enfangada Solidària, una iniciativa organitzada pel grup Posa't en Marxa i pel gimnàs V20 Fitness & Dance, que, a través d'una cursa d'obstacles pretén recaptar diners per l'entitat Càritas.

La Gran Enfangada Solidària tindrà dos recorreguts; un de familiar, de 7 quilòmetres, i un d'extrem, d'11, que es podran completar corrent o caminant. Al llarg del circuit, els participants s'aniran trobant una sèrie de punts amb obstacles (fosso de fang, passarel·la, pneumàtics i una prova final amb tubs, bales de palla, palets i monkey bars) que hauran d'anar superant fins arribar a la meta.

La cursa començarà a les deu del matí des del Cobert de la Màquina de Batre, ubicació en la qual també es duran a terme activitats lúdiques com passejades amb poni per als més petits, un estand amb consoles Nintendo, i un servei de bar amb música. Un cop acabada, els grups Batukada Shangó i  Asmodiacs i Goliaters oferiran una animada mostra de percussió.

La Gran Enfangada té un preu simbòlic de 5 euros i les inscripcions es poden realitzar anant presencialment a les botigues Joana@33 Informàtic, Nou Celler, Fotos Isidre, restaurant Can Plana i gimnàs V2O Fitness & Dance. El màxim de persones que podran participar a la cursa és de 300. De moment, ja hi ha més de 200 dorsals venuts. Una altra de les condicions indispensables per a participar a la Gran Enfangada és dur, el dia de la cursa, un article de primera necessitat com dentífric, raspall de dents, sabó per rentar la roba, xampú, gel de bany, suavitzant, paper higiènic o bolquers. Cada participant l'haurà de portar, a dos quarts de deu del matí, en el punt de control habilitat que hi haurà al Cobert de la Màquina de Batre.