La premiada Sílvia Romero presentarà la seva darrera publicació a la Parcir

Ho farà aquest dijous a les vuit del vespre

Redacció
22 de maig del 2017
Actualitzat a les 10:01h
Aquest dijous, 25 de maig, a les vuit del vespre, la llibreria manresana Parcir rebrà la visita de l'escriptora bercelonina Sílvia Romero, que presentarà la seva darrera publicació, A la colònia hidràulica i altres contes, guardonada amb el XXIV Premi de Narrativa Vila de l'Ametlla de Mar.

A la colònia hidràulica i altres contes és un recull de relats que aplega tretze històries amb el tema de la mort com a nexe i element comú. No és una publicació, però de contes filosòfics, ni teològics, ni moralistes. Tot el contrari. L'autora, amb el to irònic que caracteritza la seva obra en general però sobretot la narrativa breu, exposa diferents escenaris i situacions on el tema de la mort apareix amb tractaments i enfocaments ben diversos.
 
Escriptora, conductora de Clubs de lectura i Llicenciada en Filologia Catalana, Romero ha conreat la narrativa infantil, juvenil, fantàstica, relat breu, teatre, poesia, i crítica literària. Però el seu camp de treball és la novel·la, i totes les obres han estat publicades després d'haver guanyat sengles premis literaris: Amor a sang freda, Ànima mesquina, Júlia M. i El plagi, a les quals cal afegir les escrites a quatre mans amb Alícia Gili: Iskander. Un viatge a la màgia dels llibres i El camí del Bandama Vermell. Sòcia de l'AELC i de l'ARC, ha estat Presidenta d'aquesta associació i Directora de la revista digital Lo Càntich (en la qual encara hi col·labora). Actualment participa en els programes de ràdio Tirant de llibres i Contes per somiar; forma part de l'Equip editor de la revista de creació literària Inèdits, i condueix i presenta el programa Tast de lletres de Canal ARC-Televisió.
 
L'acte de presentació de la Parcir serà conduït per l'escriptora Pilar Duocastella.