El CN Sallent planta cara al potent WUA, però li pesa un mal primer quart (12-15)

21 de maig del 2017
Actualitzat a les 16:53h
El CN Sallent ha fet un molt bon partit davant el WUA
El CN Sallent ha fet un molt bon partit davant el WUA | Simón Noguera
La intensitat, treball i esforç dels sallentins no han servit al CN Sallent per sumar dos punts davant el WUA que haurien anat molt bé a fi de garantir la permanència a Primera Divisió. Un primer quart dolent i falt de intensitat i concentració que es va saldar amb un 0-5 desfavorable, van marcar la resta del partit, tot i que els sallentins van ser capaços d'igualar el marcador a finals del segon quart, i van estar molt a prop en molts moments del partit. Els altres tres quarts bagencs van ser molt bons fins al punt que van fer el millor registre anotador de la temporada malgrat el 0 inicial. Una vegada més l'experiència va jugar en contra i quan els sallentins podien tornar a posar el partit ajustat, es fallaven els atacs decisius i aprofitaven els visitants per tornar a posar terra de per mig.

No va ajudar pas la tasca arbitral, les 5 exclusions favorables als sallentins per 14 i 2 penals en contra, deixen clar que les decisions van estar marcades per la presencia de noms il·lustres al set universitari. Una altra dada més que recolza aquest fet es preguntar-se com és que un partit amb tantes protestes per un i un altre bàndol va acabar sense targetes.

Els sallentins volien posar les coses difícils al potent equip universitari però res va sortir bé, facilitats defensives, equip massa estàtic i errades en atacs clars d'un contra porter, mentre que els visitants anaven sumant gols al seu marcador fins arribar a tenir una clara diferencia al final de quart de 0-5 que apagava l'empenta local.

Jordi López aprofitava el petit recés del final de quart per esperonar als joves jugadors sallentins que van tornar a l'aigua amb un to diferent que va provocar el primer gol sallentí de Cabrera en superioritat, i tot i el gol visitant, va encadenar una sèrie de bones i intenses defenses, i va començar a retallar diferències, amb dos gols d'Estany, 3-6. Després, nou gol visitant d'Alcón en errada defensiva i pilota penjada al segon pal en superioritat i tres gols sallentins seguits de Noguera, Holgado, aprofitant una contra, i Tutusaus, que deixaven el marcador en un ajustat 6-7 a 1 minut del final del quart. Garcia s'encarregava de posar la diferencia a 2, fallant els sallentins l'atac final del quart.

L'equip sortia desprès del descans amb il·lusions renovades, estaven a prop i s'havia superat al segon quart al potent equip visitant. El 6-9 visitant no apagava el set sallentí que continuava lluitant de valent i anava retallant les diferències primer 7-9, de Cabrera, desprès 8-10, de Noguera, i posteriorment 9-11, de Cabrera, però sempre amb l'espina de haver fallat diverses oportunitats de posar-se a 1 i ajustar encara més el partit. Per postres un penal desprès d'exclusió per no sortir de l'aigua fruit de l'emprenyada d'un jugador sallentí per la tasca arbitral propiciava el 9-12 a l'últim segon del quart.

Tot i continuar el CN Sallent intentant apropar el resultat, el waterpolo control dels experts jugadors visitants no va deixar cap oportunitat i van eixamplar la diferència a 4 de sortida, i tot i el gol de Noguera, dos gols més tancaven el partit abans que Tutusaus i Ramos retallessin la diferencia al 12-15 final.

El CN Sallent es juga la permanència la propera jornada a la piscina del GEiEG de Girona,

Arbitratge discutit de Bach i Perelló que van xiular 14 exclusions i 2 penals als locals per 5 als universitaris. (4/5 pels sallentins i 5/14 pels visitants en jugades de superioritat).

Parcials: 0-5, 6-3, 3-4, 3-3.

C.N. Sallent: J.X. Pallarès, M.Manrique, D.Holgado (1), S.Cabrera (3), X.Ramos (1), A.Estany (2), X.Pelegrín, G.Tutusaus (2), A.Montalà, A.Noguera (3), A.,Holgado, R.Boixader, J.Vila.

W.U.Autònoma: F.Pascual, D.Carrasco (1), B.Casado (2), A.Muñoz, M.Hernández (4), M.Alcón (3), A.García (1), E.Ruiz (2), P.Martínez.