Montepio crea una pòlissa d'assistència personal en viatge d'àmplia cobertura

Montepio i l'alemanya ARAG presenten la nova pòlissa 'Go Happy Card'
Montepio i l'alemanya ARAG presenten la nova pòlissa 'Go Happy Card' | Montepio
Redacció
19 de maig del 2017
Actualitzat a les 9:56h
El Montepio de Conductors i la companyia d'assegurances ARAG han impulsat la creació i comercialització d'un nou producte d'assistència en viatge que rep el nom de Go Happy Card i que ofereix una àmplia cobertura personal i sense anar vinculat a la matrícula d'un vehicle. Aquesta acció s'emmarca en la nova etapa que ha emprès la manresana Montepio d'oferir nous serveis i productes als seus socis i a la població en general.

La nova proposta cobreix qualsevol imprevist personal, des del quilòmetre 0 ja en viatge. L'assistència s'ofereix per a tots els vehicles del titular de la pòlissa, així com si el desplaçament és a peu o en transport públic. 

La cobertura de l'assistència mèdica arriba fins als 30.000 euros, en territori de l'estat o a l'estranger, i l'assistència mecànica preveu la reparació del vehicle a la carretera sempre que sigui possible. 

ARAG, amb el qual el Montepio de Conductors ha establert aquesta aliança, és una companyia asseguradora alemanya, de defensa jurídica i assistència en viatge que està present a l'Estat espanyol des de fa més de 40 anys.

Montepio, que basa la seva activitat en la defensa dels conductors, disposa de la corredoria d'assegurances SegurSoci. L'entitat va néixer el 1930, a partir de la iniciativa de professionals de la conducció de Manresa i de Berga.

En el decurs de l'acte de presentació, Llorenç Juanola, president del Montepio, ha remarcat els elements diferencials d'aquesta pòlissa, en especial, el fet d'estar vinculada a la persona contractant i no a la matrícula del vehicle. Per la seva banda, Jaume Amer, responsable de la zona Catalunya d'ARAG, ha posat èmfasi en la feina conjunta que s'ha portat a terme amb el Montepio i en el valor de treballar amb un club de conductors amb una una història i una massa socials rellevant.