L'ERA encara la recta final del curs amb un taller de cosmètica natural

Començarà el dia 7 de juny i es durà a terme tots els dimecres del mes

Redacció
18 de maig del 2017
Actualitzat a les 11:56h
L'Espai de Recursos Agroecològics (ERA) de Manresa, que treballa en la divulgació de pràctiques i tècniques de producció ecològica, energies renovables, bioconstrucció i autosuficiència en general a partir de la publicació i distribució de materials, propostes de formació i xerrades, encara la recta final del curs amb un taller de cosmètica natural.

Començarà el dia 7 de juny i es durà a terme a les instal·lacions de l'Escola Agrària de Manresa tots els dimecres fins el dia 28, de cinc de la tarda a vuit del vespre. L'objectiu del curs és donar a conèixer les bases tècniques i  desenvolupar les habilitats pràctiques per a fer productes cosmètics amb mètodes naturals i casolans, amb ingredients de l'hort, del jardí, del bosc o del mar.

El curs té un preu de 89 euros i les inscripcions per a participar-hi  es poden gestionar trucant al 938787035 enviant un correu a [email protected] o clicant aquí. Les persones a l'atur, menors de 25 anys i alumnes de l'Escola Agrària de Manresa tenen un descompte del 5%. El 30% de l'import del curs es pot abonar amb moneda social de l'Ecoxarxa del Bages.