CSQP demanarà a la Generalitat que les obres de construcció de La Serreta comencin el 2018

Ho farà a partir d'una proposta feta per A Santpedor en Comú Podem

Redacció
18 de maig del 2017
Actualitzat a les 11:04h
La formació política A Santpedor en Comú Podem, a través del Grup parlamentari de Catalunya Sí que es Pot (CSQP), ha registrat una proposta de Resolució a al Comissió d'Ensenyament  del Parlament de Catalunya, en la qual insta al Govern de la Generalitat a "licitar, durant el present any 2017, el projecte de construcció de l'edifici definitiu de l'escola La Serreta" i a, afegeixen, "incloure en els Pressupostos de la Generalitat per l'any 2018 la dotació necessària perquè les obres de construcció de l'edifici definitiu del centre educatiu puguin començar durant l'any 2018".

Aquesta proposta de resolució, expliquen els santpedorencs, és el resultat dels contactes que s'han produït entre representats de la formació i Jèssica Albiach, Diputada i Portaveu del Grup parlamentari de Catalunya Sí que Es Pot a la Comissió d'Ensenyament del Parlament de Catalunya.

El passat 27 de març el director general de centres públic, Lluís Baulenas i el cap del departament d'ensenyament als serveis territorials de la Catalunya Central, Antoni Massegú, van comprometre's a fer els passos necessaris per a adjudicar la redacció del projecte de construcció per aixecar la nova escola, que actualment fa les seves classes en barracons. Tot i així els comuns afirmen que aquest compromís "és totalment insuficient" i recorden que en el debat dels pressupostos de la Generalitat pel 2017, "Catalunya Sí que Es Pot ja va presentar una esmena per tal de posar fil a l'agulla al procés de redacció del projecte i de licitació de les obres".

"Considerem que els 12.000 euros anuals que l'Ajuntament de Santpedor paga en concepte de lloguer pel conjunt de barracons on es situa l'escola és una despesa que  no es pot dilatar més en el temps", posen de manifest, tot afegint que "el consistori  té cedits els terrenys per a la futura escola a la Generalitat".

La data del debat i votació d'aquesta proposta de resolució es preveu que sigui durant el present mes , amb una data encara per confirmar.
Arxivat a