Els comerços de Cardona continuen amb les seves accions de dinamització

A través de diverses sessions de treball dinàmiques, participatives i innovadores

Redacció
17 de maig del 2017
Actualitzat a les 16:23h
La Unió de Botiguers i Comerciants de Cardona inicia aquest dimecres un programa estratègic per al creixement del seu comerç i serveis a través de diverses sessions de treball dinàmiques, participatives i innovadores.

Aquestes sessions formen part d'un estudi que l'Ajuntament de Cardona va sol·licitar com a recurs tècnic a la Diputació de Barcelona per acompanyar als ens locals i associacions de comerciants i empresaris del municipi. La iniciativa compta, a més, amb el suport de l'Ajuntament de Cardona, l'Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, i l'Àrea de Servei de Comerç Urbà de la Diputació de Barcelona.

L'organització Cresàlida és l'encarregada de dinamitzar el procés de treball i oferir les eines, tal com ho ha vingut fent amb altres territoris de Catalunya amb èxit. Per tal d'assistir a les sessions cal inscriure's per telèfon al 93 869 2287 o per correu electrònic a [email protected]

En la mateixa línia de dinamització del comerç, a primers de maig, una quinzena de comerciants i tècnics de Cardona i Solsona van participar en una jornada d'intercanvi a la Selva on van poder conèixer de primera mà les experiències compartides de dinamització comercial entre municipis. Per això van visitar la seu de la Federació de Comerç de la Selva, situada a Santa Coloma de Farners, entre d'altres.

L'Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona i ambdues UBIC van exposar els seus serveis i el seu model de coordinació. El programa, a més, va incloure una visita a l'eix comercial i a algunes botigues emblemàtiques de Santa Coloma de Farners i al Museu Trias de les Galetes.

Més accions d'intercanvi de coneixements inclouen una xerrada a la Seu d'Urgell al mes d'abril amb representants de l'Agència i de les UBIC de Cardona i Solsona. Davant de comerciants i empresaris convocats per l'Ajuntament d'aquest municipi i el Consorci Alt Urgell XXI, van parlar del model de col·laboració publicoprivada que s'està desplegant la vila ducal i al Solsonès i els serveis que ofereixen. 
Arxivat a