Acaba el termini per inscriure's al 2n concurs de guarniment floral del Centre Històric

El concurs tindrà lloc aquest diumenge 21 de maig

Redacció
17 de maig del 2017
Actualitzat a les 15:36h
Dijous és el darrer dia per inscriure's al 2n Concurs de guarniment floral de balcons al Centre Històric de Manresa, que se celebrarà el diumenge 21 de maig. Les inscripcions es poden fer a les floristeries Brunea Flors (Muralla Sant Domènec, 34) i Florentium (Plaça Major,11), al Casal de les Escodines o al Mercat de les Flors dels dijous a la Plaça Europa. En el moment de fer la inscripció per participar-hi es rep l'obsequi d'un gerani i una bossa de compost.

Aquesta iniciativa, que es va iniciar l'any passat, està impulsada des de l'Ajuntament de Manresa, amb el suport de les entitats veïnals i les floristeries d'aquest entorn, i forma part del paquet d'accions i activitats dinamitzadores que tenen per objectiu contribuir a la revitalització i millora l'espai públic d'aquesta zona emblemàtica de la ciutat.

Èxit de les activitats paral·leles

Dissabte passat van tenir lloc a la Plaça Major dos tallers -un de Patchwork i un de jardineria- activitats de dinamització del Centre Històric  i que van tenir una molt bona acollida. Aquest dissabte, 20 de maig continuen aquestes activitats paral·leles amb dues propostes adreçades a les famílies: un joc de pistes per a infants i un taller infantil per pintar samarretes.

Joc de pistes per a infants Gimcana per famílies

20 de maig a la Plana de l'Om. De 10.00 a 12.00 i de 16.00 a 18.00h. A càrrec de Fundació Aigües de Manresa – Junta de la Sèquia. Col·labora Abacus. Sorteig de 2 premis per 2 guanyadors. I obsequis per als participants. Sense inscripció prèvia. Gratuït. Els participants hauran de buscar 10 objectes relacionats amb l'aigua als aparadors del casc antic. Els que hagin trobat els 10 elements i retornat la butlleta, entraran en el sorteig de 2 lots de productes d'Abacus.

Taller infantil Pintem Samarretes

20 de maig al carrer Sant Miquel de 10.30 a 13.30 h. A càrrec de Blackfish Tattoo i Killing Weekend. Sense inscripció prèvia. Preu: 2 euros per samarreta. Per a nens a partir de 3 ó 4 anys fins als 9 ó 10. Les samarretes estaran estampades amb dissenys originals de la tatuadora del Blackfish, i els nens les pintaran.