Súria informarà els veïns sobre la implantació del sistema de recollida porta a porta

Les sessions serviran per explicar la iniciativa i per recollir opinions amb l'objectiu de millorar el projecte

Redacció
16 de maig del 2017
Actualitzat a les 10:51h
L'Ajuntament de Súria farà sessions informatives als barris de la vila en les properes setmanes per tal d'informar sobre la implantació del sistema de recollida porta a porta. Aquestes sessions serviran per donar detalls sobre aquesta iniciativa i recollir opinions que serveixin per millorar el projecte.

Les sessions informatives als barris de la vila formen part de la campanya de difusió que l'ajuntament desenvoluparà enguany entre la ciutadania, les empreses, els comerços i les entitats de la vila per oferir la màxima informació sobre els canvis que comportarà la seva posada en marxa.

La previsió de l'ajuntament és que el sistema porta a porta es posi en marxa a la vila a començaments de l'any 2018. En el darrer número del butlletí municipal La Torre, l'alcalde Josep Maria Canudas va manifestar la voluntat de realitzar aquest canvi "des del diàleg i la transparència", escoltant "suggeriments i propostes de millora per tal que la nostra vila segueixi sent capdavantera en recollida selectiva".

El consistori surienc també tindrà en compte l'experiència dels municipis on la implantació del porta a porta ha registrat uns índexs de satisfacció elevats. Per a la posada en marxa del nou sistema de recollida es compta amb l'assessorament de la Mancomunitat Intermunicipal del Cardener.

Calendari de sessions informatives als barris

Dimarts 9 de maig

Sant Jaume i Cal Trist. Sessió informativa al local de l'Associació de Veïns Raval Vell-barri de Sant Jaume a dos quarts de sis de la tarda.

Diumenge 14 de maig

Poble Vell. Sessió informativa al local de l'Associació de Veïns (edifici del Casinet) a dos quarts de dotze del migdia.

Dimecres 17 de maig

Fusteret. Sessió informativa al local de l'antiga escola del barri a les dotze del migdia.

Dijous 18 de maig

Santa Maria i Bellavista. Sessió informativa al local de l'Associació de Veïns Mare de Déu d'Agost a les set de la tarda.

Divendres 19 de maig

Salipota. Sessió informativa al local de la pista poliesportiva del barri a les set de la tarda.

Divendres 26 de maig

Centre urbà. Sessió informativa al saló de sessions de la Casa de la Vila a les set de la tarda.

Divendres 2 de juny

Joncarets. Sessió informativa al local de la pista poliesportiva del barri a les set de la tarda.
 
Arxivat a