Maians viurà la seva Festa Major aquest cap de setmana

Música, activitats lúdiques i una fira d'emprenedors són algunes de les propostes de la festivitat

Redacció
16 de maig del 2017
Actualitzat a les 10:17h
Maians viurà, aquest cap de setmana (20 i 21 de maig) els actes centrals de la seva Festa Major, que ja va tenir el tret de sortida el passat dia 14, amb una caminada i un tast de vins del Celler Grau, situat just al costat de l'antic castell de Maians Vell.

Aquest dissabte, 20 de maig, les propostes s'iniciaran amb un torneig de futbol que començarà a dos quarts de cinc de la tarda i que tindrà lloc a la pista esportiva del poble. Paral·lelament a aquesta activitat, de cinc a set de la tarda, la plaça de les Escoles quedarà inundada de jocs gegants per a gaudir en família. Un cop les dues activitats hagin finalitzat, s'oferirà berenar per a tothom.

A dos quarts de deu del vespre el municipi es vestirà de gala per assistir al sopar de Festa Major, que constarà d'amanida, fideuà, postres, pa, i beguda. El preu per persona serà de 10 euros. Els menors de 5 anys en pagaran 5. 

Finalment, per acabar la vetllada, la banda SQalos oferirà un concert de música dels anys 80, que serà gratuït i obert a tothom.

Diumenge es despertarà a les onze del matí amb una Fira d'Emprenedors, organitzada per la cooperativa ReciGrup de l'escola de Maians. Hi haurà parades amb diferents productes artesanals (ceràmica, roba, sabó natural, cervesa o vi, entre d'altres), així com també els productes que comercialitza ReciGrup.

A les dotze del migdia, l'església del poble acollirà una missa que acabarà amb un concert de la coral Flor de Boix. 

Per acabar, a les sis de la tarda, la plaça de l'Era es convertirà en una gran sala de jocs per a gent de totes les edats. Se servirà xocolata desfeta per a tots els assistents.