Súmate i l'ANC triomfen al Pont de Vilomara en un acte que aplega 350 persones

Cinc ultraespanyolistes han escridassat els assistents a l'inici de l'acte, sense que els incidents hagin anat a més

L'acte de Súmate i ANC ha omplert el Centre Cívic del Pont de Vilomara
L'acte de Súmate i ANC ha omplert el Centre Cívic del Pont de Vilomara | Súmate
13 de maig del 2017
Actualitzat a les 15:41h
El Futur el decideixes tu, l'acte que han organitzat Súmate i l'ANC aquest dissabte al matí al Pont de Vilomara ha estat tot un èxit i ha aplegat unes 350 persones, segons l'organització, que han omplert el Centre Cívic per seguir l'evolució dels discursos d'Antoni Castellà, del partit Demòcrates de Catalunya i diputat de Junts pel Sí al Parlament; d'Antoni Baños, de Súmate; de Gabriel Rufián, diputat d'ERC al Congrés; d'Ernest Maragall, exdiputat al Parlament Europeu i membre de la coalició L'Esquerra pel Dret a Decidir, presentat per l'expresident de Súmate, Eduardo Reyes.

Només a l'inici, cinc ultraespanyolistes han escridassat i insultat les persones que anaven entrant, però de seguida des de l'organització se'ls ha convidat a participar a l'acte, oferiment que no han acceptat, i han acabat marxant. Un dels objectius dels organitzadors, "fem un acte en una població on sempre ha guanyat el PSC", com van admetre a la roda de premsa de presentació, s'ha acomplert ja que la presència de veïns del Pont de perfil socialista ha estat evident, sobretots atrets per la presència d'Ernest Maragall.

Entre els assistents, també hi ha hagut diputats d'ERC, i membres de Demòcrates i de Súmate a nivell nacional. El PDeCAT no ha participat a la taula rodona ni ha tingut presència entre el públic degut a l'important acte ideològic nacional que celebraven aquest dissabte.