Ahmed Khalaf debutarà el dia que Montañez fa el seu darrer viatge amb l'ICL Manresa

L'egipci entra al lloc del lesionat Scott Suggs per jugar a la pista de l'Iberostar Tenerife

Ahmed Khalaf debutarà diumenge a Tenerife
Ahmed Khalaf debutarà diumenge a Tenerife | FIBA
13 de maig del 2017
Actualitzat a les 8:43h
L'ICL Manresa es desplaça a la pista de l'Iberostar Tenerife (diumenge, 18.00h) per disputar el darrer partit de la temporada més trista de les darreres dècades. Serà el darrer viatge amb l'equip de Román Montañez i el primer de l'egipci Ahmed Khalaf. El pivot de l'equip júnior entra al lloc del lesionat Scott Suggs. L'aler dels Estats Units no ha superat els problemes a l'abductor de la darrera jornada i no entrarà a la convocatòria. Vista la seva temporada tampoc serà una baixa important. Xavi Rey i Aleksander Cvetkovic segueixen de baixa i els seus llocs els ocuparan Guillem Jou i Jordan Sakho. 

Al terreny esportiu, l'ICL Manresa no s'hi juga res en absolut més enllà del seu honor i intentar acabar el curs amb bones sensacions. Ibon Navarro espera que la presència de tres joves dels equips inferiors aportin més frescor i intensitat en el darrer partit de la temporada. Tot i això, el tècnic vitorià reconeix les dificultats de jugar contra un adversari que "juga de memòria i mou molt bé la pilota". A més, el conjunt manresà disputarà el seu quart partit en deu dies. 

L'Iberostar Tenerife és la gran revelació de la temporada. No és casual que arribés a ser el líder de la lliga Endesa. Els de Txus Vidorreta van tenir un petit sotrac a l'ACB coincidint amb la fase decisiva de la Champions League organitzada per la FIBA. Després de proclamar-se'n campions, els tinerfenys han recuperat el pols a la competició nacional. Bona mostra n'és la darrera victòria al Palau Blaugrana. L'equip de Vidorreta va ser molt superior al Barça Lassa. Va destacar en especial la figura d'Aaron Doornekamp, autor de cinc triples, alguns d'ells en els moments més calents de partit. L'Iberostar Tenerife lluita per ser cap de sèrie als play-off. Per aconseguir-ho, hauran de vèncer diumenge i esperar que Unicaja de Màlaga perdi davant un Real Betis Energía Plus que s'hi juga la vida. El tècnic de l'Iberostar Tenerife no es conforma amb tot el que ha aconseguit enguany i es mostra ambiciós. "Volem guanyar al Manresa i després lluitarem per vèncer un partit del play-off per tenir la nostra final de quarts. Llavors estaríem a quaranta minuts de les semifinals. No hem vingut només a participar", sentencia Vidorreta.

Benjamín Jiménez, Juan José Araña i Víctor Mas arbitraran el partit.
Arxivat a