Ibon Navarro: «Estic content pel comiat que li hem brindat a Montañez»

Ibon Navarro durant el partit contra el Tecnyconta Saragossa
Ibon Navarro durant el partit contra el Tecnyconta Saragossa | J. Alberch
11 de maig del 2017
Actualitzat a les 7:39h
El tècnic de l'ICL Manresa, Ibon Navarro, estava molt satisfet de la sortida del seu equip, amb molta energia i encert. La manca de pressió va ajudar un ICL Manresa que no s'hi jugava res, a diferència del seu rival. Després, les rotacions de jugadors van anar a favor del Tecnyconta Saragossa. Els manresans van acusar l'absència d'homes que tenen molta presència con Xavi Rey i Aleksander Cvetkovic. A més, Scott Suggs va lesionar-se durant el partit i no va estar molts minuts fora de la pista. Les proves determinaran si podrà viatjar a Tenerife.

Navarro es va mostrar content per haver brindat el millor comiat possible a Román Montañez encara que a l'equip no li servís per a res. El vitorià va comentar que havia pactat el moment en què el capità seria substituït. Montañez no serà la temporada que ve a la plantilla de l'ICL Manresa. I Navarro a la banqueta? Sobre això no en va voler donar cap pista. Abans caldrà saber on serà el club la propera temporada.

Luis Guil, entrenador del Tecnyconta Saragossa, va entrar molt enfadat a la sala de premsa. L'ira del tècnic anava contra l'actitud dels seus jugadors que no semblava haver entès el què s'hi jugaven. L'andalús es va atribuir la principal responsabilitat per l'oportunitat perduda. La manca de duresa i les males entrades i sortides de partit van ser les claus que expliquen "la justa victòria de l'ICL Manresa". Sobre la tècnica assenyalada a Steven Jelovac, Guil va queixar-se de la diversitat de criteris que tenen els àrbitres amb accions d'aquest tipus. Jornades enrere, el mateix Jelovac va cometre la mateixa acció i aquell dia no va passar res. 
Arxivat a