Set Box obrirà les seves portes per primer cop aquest divendres

L'espai d'oci diürn i nocturn Set Box s'inaugurarà aquest divendres
L'espai d'oci diürn i nocturn Set Box s'inaugurarà aquest divendres | Silenci
Redacció
10 de maig del 2017
Actualitzat a les 12:14h
Set Box, el nou espai d'oci diürn i nocturn engendrat pel Grup Silenci, obrirà les seves portes per primera vegada aquest divendres, 12 de maig, a les dotze de la nit. L'espai ubicat al polígon Els Trullols de Manresa, oferirà, durant els mesos d'estiu, una àmplia varietat de propostes tant de dia com de nit. De dia, Set Box farà la funció d'un espai per prendre una copa i picotejar entre amics mentre es gaudeix de mercats itinerants, actuacions en directe, exposicions i diferents propostes culturals. De nit, el local es transforma en una pista de ball adreçada a persones majors de 21 anys.

Festa inaugural durant tot el cap de setmana

Divendres a partir de les dotze de la nit es donarà el tret de sortida de la posada en marxa de Set Box amb una gran festa plena de sorpreses i amb artistes convidats. Per aquells que no puguin assistir divendres a la inauguració, dissabte a la nit l'espai tornarà a obrir, ja que està previst que Set Box obri totes les nits de divendres i dissabte, així com les vigílies de dies festius. 

Paral·lelament a l'acte de la nit de divendres, també hi haurà inauguració de tota la part de dia, que tindrà lloc el diumenge 14 a partir de les dotze del migdia. S'hi trobaran activitats per a infants, una exposició d'il·lustracions, sessions de discjòqueis de la comarca i algunes sorpreses més que es desvetllaran el mateix matí. Els assistents, mentre gaudeixen d'aquestes activitats, podran fer el vermut, prendre una copa de vi o refrescar-se amb un mojito. L'espai romandrà obert fins a la nit, ja que també està previst que durant la tarda es duguin a terme propostes lúdiques. 

Amb aquest projecte, Grup Silenci amplia la seva oferta a la capital del Bages amb l'objectiu de seguir sumant esforços per posicionar Manresa com una ciutat capdavantera en el camp de l'oci a nivell català.