Sant Vicenç avançarà un tast de la Fira del Vapor a la Fira Modernista de Terrassa

Redacció
10 de maig del 2017
Actualitzat a les 11:50h
Imatge d'una de les edicions passades de la Fira del Vapor de Sant Vicenç
Imatge d'una de les edicions passades de la Fira del Vapor de Sant Vicenç | Catpress
Sant Vicenç de Castellet avançarà aquest cap de setmana a la Fira Modernista de Terrassa, un tast de la Fira del Vapor, que se celebrarà els dies 27 i 28 de maig a la localitat bagenca. El municipi, a través de l'ajuntament, comptarà amb un estand propi a la quinzena edició de la Fira Modernista de Terrassa durant tot el cap de setmana. En aquest espai es donarà informació de Sant Vicenç de Castellet d'àmbit cultural, social i econòmic, així com dels principals esdeveniments que se celebren al llarg de l'any.
 
Mostra de l'esquellotada

Aquest dissabte, 13 de maig, a la tarda, hi haurà ambientació al carrer amb un tast de l'esquellotada, que es va estrenar amb èxit l'any passat a la Fira del Vapor. Es comptarà amb un grup propi d'actors vinguts des de Sant Vicenç de Castellet que recrearan escenes de l'espectacle que aquest any es tornarà a representar. 

La Fira del Vapor se celebrarà el darrer cap de setmana de maig a Sant Vicenç de Castellet i es recrearà la vida a les fàbriques i el moviment obrer de principis del segle XX al municipi.