La UPC i Denso creen uns premis per a reconèixer els millors expedients de l'EPSEM

Redacció
10 de maig del 2017
Actualitzat a les 10:40h
Denso i UPC instauren uns premis per a reconèixer els millors expedients de l'EPSEM
Denso i UPC instauren uns premis per a reconèixer els millors expedients de l'EPSEM | GSV
Aquest dimecres, 10 de maig, a la sala de juntes de l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa (EPSEM) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i l'empresa Denso signaran un conveni de col·laboració per crear uns premis en reconeixement als millors expedients del centre. 

Segons el conveni, aquesta empresa fabricant de components electrònics per al sector de l'automoció patrocinarà quatre premis dotats amb de 2.000 euros cadascun, per a l'estudiantat amb millor expedient acadèmic de l'EPSEM.

Els premis s'atorgaran als dos estudiants amb millor expedient de selectivitat que s'hagin matriculat a l'EPSEM; al millor expedient obtingut fins al segon quadrimestre del segon curs que estigui matriculat al grau d'Enginyeria Mecànica durant el curs 2017-2018, i al millor expedient obtingut fins al segon quadrimestre del segon curs que estigui matriculat al grau d'Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica durant el curs que ve. 

L'empresa Denso és un dels proveïdors mundials de tecnologia avançada, sistemes i components, adreçats a una societat automatitzada on els automòbils cada cop ofereixen més seguretat als conductors. L'estratègia competitiva d'invertir en ciència i innovació permet a Denso estar en contacte amb les necessitats sorgides al mercat i explorar solucions avançades. Amb aquest acord, Denso passa a ser un soci col·laborador important per a l'Escola i per a la UPC.

L'acte de signatura del conveni comptarà amb l'assistència de Pere Casals, president de la Cambra de Comerç de Manresa; Enric Fossas, rector de la UPC; Ramón Carbonell, president del Consell Social de la Universitat; Alfonso Menor, director general de Recursos Humans i Sistemes d'Informació de Denso;  Francesc Ibáñez, responsable de selecció i assumptes generals de la mateixa empresa, i la directora de l'EPSEM, Rosa Argelaguet.