El Nou Congost acomiada Montañez sense res en joc

Un cop acabat el partit contra el Tecnyconta Saragossa hi haurà l'homenatge al capità

Roman Montañez s'acomiada del Nou Congost aquest dimecres
Roman Montañez s'acomiada del Nou Congost aquest dimecres | Xavier Sucarrats
10 de maig del 2017
Actualitzat a les 7:57h
Román Montañez és el principal protagonista de la prèvia entre l'ICL Manresa i el Tecnyconta Saragossa (dimecres, 20:30). El capità bagenc deixarà la pràctica activa del basquetbol quan acabi aquesta temporada. Per tant, serà el seu darrer partit al Nou Congost. El que farà 540. Ibon Navarro, tècnic de l'ICL Manresa, no veu especialment nerviós Montañez. "Potser una mica més enganxat al telèfon", puntualitza. Un cop acabat el partit, el Príncep de Sant Joan rebrà l'homenatge per part del club i de les penyes. De l'acte no se n'han desvetllat massa detalls però Bàsquet Manresa demana al públic que no abandoni el Nou Congost quan acabi l'enfrontament amb el Tecnyconta Saragossa. 

Navarro tindrà una jornada més les baixes de Xavi Rey i Aleksander Cvetkovic i el dubte de Pere Tomàs. L'aler mallorquí té dolors a l'esquena però es compta amb la seva presència. Jordan Sakho tindrà una nova oportunitat per demostrar la seva vàlua. El congolès ha aprofitat bé les oportunitats que ha tingut i només els problemes físics li han negat un major protagonisme. L'ICL Manresa desitja acabar la temporada a casa amb bones sensacions malgrat que la victòria no serveixi per a massa. El triomf té un doble sentit: unir-se a la festa de Montañez i fer un petit regal a la soferta afició bagenca. En cap cas, el fet d'actuar com a jutge de la segona plaça de descens – els aragonesos es juguen amb el Real Betis Energía Plus no baixar a la LEB- actua com a fet motivacional. "Volem guanyar per nosaltres i la nostra gent", explica l'entrenador de l'equip manresà. 

El Tecnyconta Saragossa arriba a Manresa amb deures encara per fer tot i que amb molts números per mantenir-se a la lliga Endesa. Els aragonesos tenen una victòria de marge sobre el Real Betis Energía Plus i un bàsquet average general del tot favorable. A més, la dinàmica dels sevillans és molt més dolenta. El més normal seria que els Luis Guil no haguessin d'estar pendents del transistor la darrera jornada independentment del què passi al Nou Congost. L'andalús va suplir Andreu Casadevall a mitjans de la segona volta. El relleu a la banqueta no ha millorat els resultats del Tecnyconta Saragossa, que no ha guanyat fora de casa en tota la segona volta. Robin Benzing i Stevan Jelovac són els millors jugadors dels saragossans. Tot i que a nivell col·lectiu les coses no els han anat massa bé, tant l'un com l'altre poden decidir un partit tot sols. Una altre jugador important és Tomás Bellas. La batalla amb els bases manresans pot ser un element clau per decantar la balança cap a un cantó o l'altre. Encara que si es comenta la plantilla del Tecnyconta Saragossa no es pot oblidar el més estimat al Bages: Isaac Fotu. 

Juan Carlos García González, Fernando Calatrava i Martín Caballero són els àrbitres designats. 


Arxivat a