La rehabilitació del conjunt monumental de Castellet segueix avançant

L'Ajuntament de Sant Vicenç ha rebut el projecte executiu per consolidar el talús de l'ermita i la casa de l'ermità

Redacció
09 de maig del 2017
Actualitzat a les 12:23h
La Diputació de Barcelona ha lliurat a l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet el projecte executiu de consolidació del talús situat sota l'ermita i la casa de l'ermità del conjunt monumental de Castellet.
 
El projecte, dirigit pel Servei de Patrimoni Arquitectònic Local de la Diputació de Barcelona, ha tingut un cost de 18.000 euros. El document és imprescindible per poder actuar sota l'ermita i també a la casa de l'ermità, que en l'actualitat es troben en un estat delicat. 

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet continua avançant en la rehabilitació de tot el conjunt monumental que preveu la conversió de la torre del castell en una torre de guaita i mirador públic, rehabilitat la masoveria, adequar els accessos i millorar la seguretat de tot el conjunt.
 
Detalls del projecte

El projecte elaborat per la Diputació de Barcelona preveu consolidar el talús, aturar el procés de deteriorament del monument i reconstruir i recuperar els murs originals de pedra del sector de ponent. Un cop estabilitzat el talús serà possible continuar la rehabilitació dels edificis del conjunt monumental, declarat Bé Cultural d'Interès Nacional.