Decathlon Manresa ja ho té tot a punt per la 7a edició del Decabike

La setena edició de la Decabike se celebrarà aquest diumenge
La setena edició de la Decabike se celebrarà aquest diumenge | TLB
Redacció
09 de maig del 2017
Actualitzat a les 11:53h
Un any més els aficionats a la bicicleta tindran l'oportunitat de poder gaudir d'aquest esport pels carrers de la ciutat de Manresa. Ho podran fer aquest diumenge, 14 de maig, en motiu de la setena edició del Decabike, que organitza anualment Decathlon Manresa.

Sota el lema Pedalem junts, la botiga esportiva organitza una nova jornada lúdica i esportiva pensada per a gaudir en família que inclou, a banda dels set quilòmetres de recorregut amb bicicleta, tot un seguit d'activitats lúdiques destinades a fomentar la pràctica de l'esport entre els més petits a la zona d'estacionament de l'establiment, situat al polígon dels Trullols.

El responsable de comunicació de Decathlon Manresa, Oriol Posa, recordava que "per a nosaltres és un esdeveniment molt important, una matinal esportiva apte per tothom en la que busquem l'afluència de públic més familiar".

Les inscripcions estan obertes i es poden fer presencialment a la botiga Decathlon Manresa, clicant aquí o directament a la recepció de la botiga d'esports. El preu de la inscripció és de 2 euros, destinats a cobrir l'assegurança de la cursa. Per la seva banda, l'organització oferirà dos avituallaments i un obsequi per a tots els participants a la cursa.

Com és habitual, prèviament a la cursa, hi haurà un taller de posada a punt de bicicletes per tal de disputar l'esdeveniment esportiu amb total seguretat. D'altra banda, Decathlon disposa d'un servei de préstec de bicicletes per aquells que no en disposin i vulguin participar a la cursa. Les unitats són limitades a existències.

Un nou recorregut, més curt i menys urbà

Una de les principals novetats d'enguany és el circuit pel qual es pedalarà. El responsable de l'organització del Decabike, Eric Manteca, explica que "a partir de les peticions dels participants en edicions anteriors hem cregut convenient fer un reset i dissenyar un nou itinerari".

La cursa arrencarà a les deu del matí des del pàrquing de la botiga i enfilarà la baixada per carretera del Pont de Vilomara per desviar-se cap al camí de la Salut fins arribar a l'ermita de Viladordis, on es farà una aturada d'avituallament.

La tornada es farà agafant el camí del Grau, paral·lel a la C-55, fins arribar al pàrquing de Decathlon Manresa, cap a les dotze del migdia. El circuit és apte per a tots els públics i especialment pensat per a gaudir-la en família.

Diversitat d'activitats per als més petits

Un cop finalitzi la cursa s'iniciaran les activitats per als més menuts a la zona d'estacionament del Decathlon. Hi haurà diverses activitats que aniran des de la instal·lació d'un rocòdrom, futbolí humà, tir amb arc, circuit de patins, futbol i bàsquet.

Una organització complexa

En total, una trentena de treballadors de Decathlon Manresa participaran en les tasques d'organització. L'esdeveniment esportiu disposarà d'ambulància i cotxe escombra. L'acte compta amb la col·laboració de Protecció Civil, Policia Local, l'Ajuntament de Manresa així com també del Restaurant Puxi's, que oferirà tapes i begudes a preus populars.