El grup literari Cornèlia Abril presentarà el seu darrer llibre al Museu de la Tècnica

Serà el dissabte 20 de maig a les sis de la tarda

Redacció
09 de maig del 2017
Actualitzat el 15 de maig a les 17:18h
Són vuit dones. "Vuit ànimes", diuen elles, que conformen una sola persona, la Cornèlia Abril, que és la que porta el nom del seu grup literari. Elles són Carmen Sanzsoto, Matilde Nuri, Montserrat Medalla, Pepa Bagaria, Mercè Bagaria, Sílvia Armangué i Maria Cirera (les dues darreres són manresanes) i han publicat el llibre "Si es fa fosc" que presentaran, el dissabte 20 de maig, a les sis de la tarda, al Museu de la Tècnica de Manresa.

Editat per Ònix Editor i prologat per Olga Xirinacs, amb "Si es fa fosc" les integrants del grup literari s'interroguen per aquells instants de la vida que retenen l'ésser humà en la boira més espessa, en el parany més absurd o en la confusió de la ment; observen el comportament dels personatges davant els dubtes i les pors; destrien les àncores que fan tocar fons de les que salven del naufragi; i evidencien, sobretot, la capacitat de superació de gent corrent, com qualsevol ésser humà, que s'entesta a trobar un bri de llum enmig de la fosca.

Cornèlia Abril presenta sis històries complexes i un poema, amb il·lustracions en blanc i negre, fent de les paraules del poeta Juan Gelman: "Narrant la nostra obscuritat es veu clarament la vida", l'objectiu primordial del recull.

La presentació del dia 20 de maig es complementarà amb una visita guiada al museu i un tast de vins dels cellers bagencs Mas de Sant Iscle i Artium.