Petit incendi agrícola diumenge en la Masia Tarradelles de Sallent

El foc va cremar 3.750 m2 d'un camp de blat segat. Hi van intervenir quatre dotacions terrestres i una aèrea de bombers, a banda d'Agents Rurals, Mossos i AVES

Redacció
27 de juliol del 2009
576_1248720719incenditarr1
576_1248720719incenditarr1

Diverses fotografies de la intervenció dels bombers en l'incendi agrícola. Policia Local de Sallent

La Policia Local de Sallent va seralertada sobre les 11 del matí de diumenge per una columna de fum visible des de la carretera C-16, a les proximitats del PK 59. Una vegada al lloc es va poder verificar que es tractaria d’un incendi agrícola localitzat en la Masia Tarradelles de Sallent i en el qual ja hi treballaven quatre dotacions terrestres i una aèria dels Bombers de manera que el tenien totalment controlat podent-lo donar per extingint 30 minuts més tard.

L’incendi hauria afectat 3750 m2 d’un camp de blat segat. Segons una primera valoració de les causes que podrien haver originat l’incendi es va parlar d’una guspira despresa d'un curtcircuit d’un cable d’alta tensió d’una torre elèctrica de la zona.

En  els fets hi van intervenir, a més dels bombers, el cos d’agents rurals, el cos de Mossos d’Esquadra, membres de protecció civil (AVES) i el coordinador municipal de Protecció Civil. També s’hi van personar operaris del servei d’avaries de la companyia elèctrica responsable.