Gabancho parlarà de l'espiritista Amalia Domingo en el marc de la seva darrera novel·la

Patrícia Gabancho presentarà a Manresa el seu darrer llibre
Patrícia Gabancho presentarà a Manresa el seu darrer llibre | Adrià Costa
Redacció
08 de maig del 2017
Actualitzat a les 11:45h
Aquest dijous, 11 de maig, la periodista i escriptora Patrícia Gabancho serà a l'espai gastronòmic del Kursaal per a presentar la seva darrera publicació, Amalia i els esperits, un llibre apassionant sobre la vida d'Amalia Domingo Soler (1835-1909), la veu principal de l'espiritisme del seu temps, i que, encara avui, és ben coneguda a Catalunya i venerada a  llatinoamèrica. Va escriure articles, llibres doctrinals, contes i unes memòries, i durant anys va dirigir una important revista espiritista.

La seva vida és el fil conductor d'aquest assaig signat per Gabancho que, d'una banda, explica la història de la Barcelona noucentista, una ciutat en plena expansió, moderna i ambiciosa, que vol esdevenir una gran capital europea i, de l'altra, contempla la vessant espiritista imperant en aquella època, molt popular a Europa tant entre intel·lectuals com entre obrers i petits burgesos.

Patrícia Gabacho presentarà Amalia i els esperits en el marc d'un dinar que tindrà lloc a l'espai gastronòmic del Kursaal, que començarà a les dues del migdia i que tindrà un preu de 28 euros. Tothom que hi vulgui participar ha de comprar la seva entrada clicant aquí.