El femení del CN Minorisa venç el Vallirana i passa ronda (11-5)

El femení del CN Minorisa va fer un partit complet davant el Vallirana
El femení del CN Minorisa va fer un partit complet davant el Vallirana | Simón Noguera
Redacció
08 de maig del 2017
Actualitzat a les 7:19h
Les noies del CN Minorisa van superar l'eliminatòria davant el CN Vallirana de manera brillant classificant-se per la lluita per assolir el tercer lloc de la taula. Les del Baix Llobregat venien amb gol d'avantatge del partit d'anada i van mantenir–se en la lluita fins a ben entrada la tercera part. En la primera la superioritat de les manresanes es va transformar en un marcador de 4-2, amb tres gols de Peirón i un de Muns. Semblava ben encaminat però en el segon període les de Vallirana firmaven un empat a un gol que les mantenia en la lluita per passar la eliminatòria. El gol bagenc d'aquest període anotat per Casasayas.

Després del canvi de camp les locals aconseguiren un parcial contundent de 3-0, que sentenciava la sort del partit i assegurava el passi. Van signar els gols Boixader, Casasayas i Peirón. Amb 8-3 en el marcador el darrer quart de joc va ser de control de les jugadores del CN Minorisa que amb gols de Casasayas, Toribio i Muns superaven els dos gols de les visitants en aquest període i deixaven el marcador final en 11-5.

Arbitratge a càrrec de JJ Aymerich i J Timblau que van assenyalar sis exclusions a jugadores locals per cinc a les visitants. 

Parcials: 4-2, 1-1, 3-0, 3-2.

Alineacions i golejadores:
CN Minorisa: L Puiggrós, J Boixader 1, A Casasayas 3, A Toribio 1, I Peirón 4, E Noguera, L Muns 2, J César i A César.
CN Vallirana: P Gallego, M Brugada 1, L Concepción 1, C Márquez, M Flamerich, M Garcia, N Ferré 1, M Rengel, E Ferreiro, S Brugada 1, M Ramoneda, R Pérez i E Jiménez.