Tres entitats del Congost presenten propostes al pressupost participatiu

Beisbol Manresa, Club Atlètic Manresa i Club de Gimnàstica Egiba es presenten amb el lema comú de "Fes sentir la veu de l'esport"

Les tres entitats esportives presenten millores per a la zona del Congost
Les tres entitats esportives presenten millores per a la zona del Congost | EGIBA
Redacció
07 de maig del 2017
Actualitzat a les 8:32h
Tres de les entitats que tenen seu al Congost, Beisbol Manresa, Club Atlètic Manresa i Club de Gimnàstica Egiba, presenten projectes per millorar el servei al ciutadà en la zona esportiva de la capital del Bages.
 
Tant per l'augment d'afluència de la zona del Congost i l'increment dels hàbits de la pràctica esportiva, com per l'oportunitat que dona el procés per finalitzar les obres pendents, les entitats Manresanes s'engresquen a presentar tres projectes per a la zona esportiva amb el lema comú de Fes sentir la veu de l'esport.

L'Egiba proposa un circuit ludico-esportiu multi generacional (parc infantil, elements de condicionament físic fitness work out i un circuit d'habilitats motrius per la gent gran) amb l'adequació d'un mòdul de vestidors amb dutxes per a l'usuari d'activitat física no dirigida.

El Club Atlètic, proposa el projecte corre amb llum, circuit per a corredors, sobretot pensat pels mesos de tardor i hivern, que permetrien al ciutadà disposar d'un circuit de 2 km de longitud il·luminats per a la seva pràctica esportiva

El Beisbol Manresa, proposa el projecte Manresa, Capital del Beisbol Català, projecte que permetria finalitzar les obres del camp de beisbol, i posar Manresa al mapa d'aquest esport tant a nivell nacional com internacional.

Les votacions es poden fer efectives presencialment a l'oficina d'atenció al ciutadà Plaça Major 1, al complex esportiu del Nou Congost, o bé per Internet a aquest enllaç.