L'ICL Manresa continua amb la baixa de Rey i el dubte d'Cvetkovic

Jordan Sakho podria ser convocat novament enlloc del pivot barceloní

L'ICL Manresa es desplaça a Badalona aquest diumenge
L'ICL Manresa es desplaça a Badalona aquest diumenge | J. Alberch
06 de maig del 2017
Actualitzat a les 21:08h
L'ICL Manresa afrontarà el penúltim desplaçament de la temporada sense Xavi Rey i amb el dubte d'Aleksander Cvetkovic. Després del bon partit que va fer contra el Real Madrid, el més lògic seria que Jordan Sakho tingués una nova oportunitat contra el Divina Joventut (diumenge 12:30). Ibon Navarro comptarà amb tres integrants de la plantilla que haguessin pogut marxar un cop el descens era una realitat. El Bàsquet Manresa va explicar que alguns clubs, no es va dir quins però queda descartat per normativa que siguin de la lliga Endesa, han intentat reforçar-se amb jugadors de la plantilla de l'equip bagenc. Però els mateixos interessats, de qui no s'ha revelat la identitat, han descartat abandonar el Nou Congost. 

Al terreny esportiu, poques novetats. L'ICL Manresa continuarà amb el seu intent de millorar cada dia com equip i acabar el curs jugant millor que al principi de temporada. La idea de Navarro de tot l'any continua vigent. Els manresans lluitaran fins al final per posar les coses difícils al Divina Joventut i disputar-los la victòria.

El Divina Joventut comença a respirar tranquil en tots els aspectes. Esportivament, està a una sola victòria de la permanència a la lliga Endesa. Si surt victoriós del derbi català seguirà un any més entre els més grans. Fins i tot, els badalonins podrien salvar-se matemàticament abans de jugar. Una derrota del Real Betis Energía Plus en el seu compromís amb l'Obradoiro asseguraria la salvació dels de Diego Ocampo. Econòmicament, les aigües també baixen més tranquil·les a Badalona. El Joventut estava molt pressionat per un deute gegantí. Fins i tot, el fantasma de la desaparició va planar a l'Olímpic. Un acord amb l'Agència Tributària i un altre amb l'ajuntament de Badalona van actuar de salvavides i l'entitat veu ara el seu futur amb més optimisme. Un cop fet l'acord, Jordi Villacampa va traspassar la presidència a Juan Antonio Morales. De cara al partit, Ocampo només tindrà la baixa d'Albert Miralles. El tècnic gallec no es refia gens de la situació de l'ICL Manresa a la classificació i alerta els seus homes que "vindran a reivindicar-se i jugaran sense pressió. Haurem de fer un bon partit i per això hem de aïllar-nos una mica de la situació i centrar-nos en el que depèn de nosaltres".

Antonio Conde, Sergio Manuel i Juan José Martínez Diez seran els àrbitres encarregats de dirigir el partit. 
Arxivat a