La C-55 estarà tallada tota la tarda de dissabte per retirar el camió del riu

Camió caigut al Llobregat des de la C-55
Camió caigut al Llobregat des de la C-55 | ACN
Redacció
06 de maig del 2017
Actualitzat el 07 de maig a les 16:25h
El Servei Català de Trànsit (SCT) tallarà al trànsit aquest dissabte la C-55 entre Olesa i Monistrol de Montserrat en els dos sentits de la circulació entre les 14.00 i les 2.00 hores per retirar el camió que es va accidentar el 27 d'abril i que es va precipitar al riu Llobregat, on va morir el seu conductor.

En un comunicat, el SCT ha explicat que activarà el protocol de desviament gratuït cap a la C-16, i que aixecarà les barreres del peatge, tant els laterals a la sortida i entrada 41 de l'autopista com el troncal de Sant Vicenç de Castellet.

Els usuaris que arribin de Barcelona i Abrera també tindran com a via alternativa la C-1414 fins a Esparreguera, on podran enllaçar amb l'A-2, i els vehicles que circulin des de Manresa podran agafar la C- 58 a partir de Castellbell i el Vilar, o bé la B-112 fins a Collbató i continuar per la A-2.

El camió només es retirarà si no plou, i ho faran dues grues de gran tonatge, a més de tres patrulles dels Mossos d'Esquadra per a la gestió i coordinació de la mobilitat.