Un total de cinc projectes optaran al pressupost participatiu de Sant Vicenç

Les propostes s'exposaran a partir de dilluns a l'Espai Ateneu, mentre que les votacions s'hauran de fer entre els dies 22 i 28 de maig

Redacció
05 de maig del 2017
Actualitzat a les 15:56h
Un total de cinc projectes optaran al pressupost participatiu que la regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet posa a disposició de tots els veïns i veïnes aquest 2017. Amb una dotació econòmica de 40.000 euros el municipi podrà escollir entre cinc opcions. S'ha proposat la millora de l'entorn i passeig al riu Llobregat, el disseny d'un mural a la façana de l'espai d'entitats de Tèxtil Montserrat, l'arranjament de la pista de futbol del pati de l'Escola Sant Vicenç, les millores a la pista exterior de la zona esportiva i l'estrena d'un punt de càrrega per a vehicles elèctrics al municipi.

Exposició de les propostes i votacions

Els cinc projectes s'exposaran a l'Espai Ateneu a partir de dilluns durant dues setmanes en què es donaran a conèixer els detalls tècnics de les propostes. El proper 18 de maig s'organitzarà una jornada de presentació perquè les entitats i particulars puguin presentar i defensar les seves idees públicament. Finalment, el termini de votació serà del 22 al 28 de maig i es podrà fer presencialment o bé a través de la pàgina web municipal. Podran votar tots els veïns i veïnes empadronats a Sant Vicenç de Castellet majors de 16 anys. L'Ajuntament ha habilitat el correu electrònic [email protected] per resoldre i atendre qualsevol dubte en relació a aquest procés participatiu.