El conseller d'Empresa i Coneixement clourà la IX Trobada Ampans i Empresa

Jordi Baiget, conseller d'Empresa i Coneixement, en una imatge d'arxiu
Jordi Baiget, conseller d'Empresa i Coneixement, en una imatge d'arxiu | ACN
Redacció
05 de maig del 2017
Actualitzat a les 14:56h
Ampans acollirà el proper 17 de maig, a les 18.30h, la IX Trobada Ampans i Empresa a les instal·lacions del Garden que l'entitat té a la carretera de Manresa-Santpedor, per abordar les estratègies d'empresa per adaptar-se al món laboral i econòmic de futur.

Jordi Molina, professor d'ESADE i EADA, i director de Meridian Capital, que és membre del consell assessor d'Ampans, pronunciarà una xerrada sobre Estratègies per adaptar-nos al món empresarial i laboral que ve, i abordarà si les empreses tenen estratègies per respondre a un món en canvi constant.

Durant la Trobada, Ampans reconeixerà les empreses Stradivarius i Gates, i la Fundació Universitària del Bages (FUB), per la seva aposta per les polítiques de responsabilitat social, afavorint la inserció sociolaboral de les persones amb discapacitat, malaltia mental i en situació de vulnerabilitat.

El conseller d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, acompanyat de l'alcalde de Santpedor, Xavier Codina, clourà una jornada, que es fa amb el suport del programa Incorpora de "la Caixa", i que finalitzarà amb una degustació de formatges Muntanyola i Vins Urpina, que l'entitat social produeix des del Bages.