Ibon Navarro: «No crec que el descens hagi alliberat el joc de l'equip»

Ibon Navarro conversa amb els jugadors durant el partit contra el Real Madrid
Ibon Navarro conversa amb els jugadors durant el partit contra el Real Madrid | J. Alberch
05 de maig del 2017
Actualitzat a la 1:03h
Ibon Navarro, tècnic de l'ICL Manresa, ha destacat la seriositat dels seus jugadors durant el partit contra el Real Madrid. Malgrat la diferència de potencial entre els dos conjunts, el tècnic de l'equip manresà s'ha mostrat satisfet d'aspectes del joc com el rebot o les línies de passada. En canvi, no creu que el descens ja consumat hagi alliberat els seus jugadors, als qui ha vist en una línia de treball similar al de setmanes anteriors. La posada en escena ha pesat en excés perquè el partit no pogués ser més renyit. Navarro ha recordat la seqüència dels primers deu minuts en què si bé els madrilenys han acabat guanyant de vint (13-33) quan quedava poc per acabar-los el marcador reflectia un 12-21.

Dos noms propis han estat objecte de preguntes. Per un cantó, Jordan Sakho. Del pivot africà n'ha destacat la primera intervenció que ha tingut. Sakho s'ha mostrat intens i amb bona actitud. Al segon cop que ha saltat a la pista ja no ha pogut aportar el mateix ja que els jugadors del Real Madrid li tenien la mida més presa. L'altre nom ha estat Román Montañez, que dimecres va anunciar la seva retirada. Navarro ha lloat la figura del capità de qui ha dit "que se sent jugador. I ha aconseguit retirar-se ell i no pas que el retiri el bàsquet. A més, aquest any ha fet un pas endavant com a capità". El tècnic ha promès que Montañez tindrà minuts contra el Tecnyconta Saragossa. 

Per la seva banda, Pablo Laso s'ha mostrat content per la victòria. El Real Madrid es juga la primera plaça de la fase regular i la concentració que demanava als seus jugadors ha estat corresposta. Un cop el marcador estava resolt per la via ràpida el relaxament ha estat un xic més present a la pista. Com a mínim Laso ha aprofitat la diferència de potencial entre els dos equips per donar descans als seus jugadors –Randolph i Carrol no estaven ni convocats- i permetre que homes menys habituals tinguessin minuts. El tècnic del Real Madrid no ha pogut esquivar la pregunta sobre el sistema d'ascensos i descensos de la lliga Endesa. Primer ha intentat despitar però després, i remarcant que ho deia com a aficionat, ha comentat que "és bo que hi hagi ascensos i descensos". 
Arxivat a