04
de maig
del
2017
Actualitzat
el
05
de maig
a les
10:16h
Pau Gabarró Badiella, alumne de 2n de Cuina i Gastronomia i Serveis de Restauració a l'Escola d'Hoteleria Joviat de Manresa, va guanyar el premi absolut en el 31è Concurs de Cuina Jove de Catalunya celebrat a Sant Pol de Mar el passat 24 d'abril.
Aquest concurs de cuina és el més antic que se celebra a Catalunya ininterrompudament i un dels concursos culinaris més antics d'Espanya, en el qual el xef convidat és el president del jurat. La temàtica canvia cada any, i en l'edició d'enguany va ser la cuina de mercat.
Llom de conill amb budell de bacallà i botifarra negra, va ser el plat amb el qual el Pau es va proclamar campió absolut i amb el que també es va endur el premi a la destresa i millor tècnica d'elaboració.
El jurat del concurs estava presidit pel xef Nandu Jubany, acompanyat per Rosa Mayordomo, vocal de l'Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició; Josep Vilella, gastrònom i membre del grup 5 a Taula de La Vanguardia; Ramon Serra, President del Consell de Direcció de l'Hotel-Escola de Sant Pol de Mar; Diane Dodd, Directora del International Institute of Gastronomy, Culture, Arts and Tourism i Jaume Cot, en representació de la revista Saber i Sabor, del Grup Vilbo.
Com a guanyador del certamen, Pau Gabarró representarà Catalunya en el European Xef Award que tindrà lloc el novembre vinent a l'Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar.
Aquest concurs de cuina és el més antic que se celebra a Catalunya ininterrompudament i un dels concursos culinaris més antics d'Espanya, en el qual el xef convidat és el president del jurat. La temàtica canvia cada any, i en l'edició d'enguany va ser la cuina de mercat.
Llom de conill amb budell de bacallà i botifarra negra, va ser el plat amb el qual el Pau es va proclamar campió absolut i amb el que també es va endur el premi a la destresa i millor tècnica d'elaboració.
El jurat del concurs estava presidit pel xef Nandu Jubany, acompanyat per Rosa Mayordomo, vocal de l'Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició; Josep Vilella, gastrònom i membre del grup 5 a Taula de La Vanguardia; Ramon Serra, President del Consell de Direcció de l'Hotel-Escola de Sant Pol de Mar; Diane Dodd, Directora del International Institute of Gastronomy, Culture, Arts and Tourism i Jaume Cot, en representació de la revista Saber i Sabor, del Grup Vilbo.
Com a guanyador del certamen, Pau Gabarró representarà Catalunya en el European Xef Award que tindrà lloc el novembre vinent a l'Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar.