L'alumne de la Joviat Pau Gabarró guanya el Concurs de Cuina Jove de Sant Pol de Mar

Pau Gabarró amb Diane Dodd, Directora del International Institute of Gastronomy, Culture, Arts and Tourism
Pau Gabarró amb Diane Dodd, Directora del International Institute of Gastronomy, Culture, Arts and Tourism | Joviat
Redacció
04 de maig del 2017
Actualitzat el 05 de maig a les 10:16h
Pau Gabarró Badiella, alumne de 2n de Cuina i Gastronomia i Serveis de Restauració a l'Escola d'Hoteleria Joviat de Manresa, va guanyar el premi absolut en el 31è Concurs de Cuina Jove de Catalunya celebrat a Sant Pol de Mar el passat 24 d'abril.

Aquest concurs de cuina és el més antic que se celebra a Catalunya ininterrompudament i un dels concursos culinaris més antics d'Espanya, en el qual el xef convidat és el president del jurat. La temàtica canvia cada any, i en l'edició d'enguany va ser la cuina de mercat. 

Llom de conill amb budell de bacallà i botifarra negra, va ser el plat amb el qual el Pau es va proclamar campió absolut i amb el que també es va endur el premi a la destresa i millor tècnica d'elaboració. 

El jurat del concurs estava presidit pel xef Nandu Jubany, acompanyat per Rosa Mayordomo, vocal de l'Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició; Josep Vilella, gastrònom i membre del grup 5 a Taula de La Vanguardia; Ramon Serra, President del Consell de Direcció de l'Hotel-Escola de Sant Pol de Mar; Diane Dodd, Directora del International Institute of Gastronomy, Culture, Arts and Tourism  i Jaume Cot, en representació de la revista Saber i Sabor, del Grup Vilbo.

Com a guanyador del certamen, Pau Gabarró representarà Catalunya en el European Xef Award que tindrà lloc el novembre vinent a l'Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar.