Detenen un jove de 17 anys per agredir la seva parella a Manresa

El presumpte agressor, tot i la presència policial, ha seguit escridassant i amenaçant de mort la víctima, una manresana de 28 anys

Redacció
04 de maig del 2017
Actualitzat a les 15:26h
Aquest dijous a la matinada, agents de la Policia Local de Manresa han detingut un manresà de 17 anys, a qui se l'ha imputat un delicte de violència masclista.

Els fets han ocorregut a quarts de dues, quan una patrulla que circulava per la Muralla de Sant Domènec ha observat un grup de persones que cridaven. Quan s'hi han acostat, la gent els ha explicat que un dels nois que era allà acabava d'agredir la seva parella, també present al lloc, i que estaven intentant evitar que seguís fent-ho.

El presumpte agressor, tot i la presència policial, ha seguit escridassant i amenaçant de mort la víctima, una manresana de 28 anys, tot reconeixent que l'havia agredit perquè, segons ell,  li havia faltat al respecte.   

Els agents, a més de les declaracions dels testimonis, també han observat lesions evidents i recents en la noia, motiu pel qual han detingut el presumpte agressor.