CaixaBank emet una targeta i una polsera solidàries amb Ampans

Sebastià Catlla, d'Ampans, i Jaume Masana, de CaixaBank
Sebastià Catlla, d'Ampans, i Jaume Masana, de CaixaBank | CaixaBank
Redacció
04 de maig del 2017
Actualitzat a les 11:21h
CaixaBank i la Fundació Ampans han arribat aquest dijous a un acord pel qual l'entitat financera emetrà una targeta i una polsera solidàries que permetrà als usuaris, treballadors, voluntaris i clients d'Ampans i al públic en general realitzar compres amb els mitjans de pagament de CaixaBank i col·laborar, alhora, en la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental i risc d'exclusió.

El conveni ha estat signat aquest migdia a Manresa pel director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, i pel president de la Fundació Ampans, Sebastià Catllà.

Gràcies a aquest acord, a més de poder gaudir de la targeta i la polsera contactless amb la modalitat de Visa Classic, usuaris, treballadors i voluntaris d'Ampans podran gaudir de tots els avantatges del programa Family de CaixaBank de fidelització, amb el compte nòmina sense comissions, eines per gestionar l'economia domèstica com Les meves finances, el servei d'Alertes-Nòmina al mòbil o descomptes per a compres diàries.

Una polsera per a realitzar compres de la forma més fàcil

La polsera Visa contactless, que és elàstica i ajustable, permet que els clients la utilitzin còmodament en totes les seves activitats diàries. A més, és resistent a l'aigua i això permet que el client pugui practicar esport o realitzar qualsevol activitat a l'aire còmodament.

Així mateix, els clients de targetes de CaixaBank poden disposar d'una aplicació mòbil gratuïta, CaixaBank Pay, amb la qual poden gestionar la seva targeta: veure els moviments realitzats, fraccionar els pagaments o fins i tot activar-la o bloquejar-la, en cas de pèrdua. Igualment, CaixaBank Pay permet fer pagaments mòbils als clients amb mòbils de sistema Android amb NFC.

La targeta i polsera, que estaran disponibles a finals de maig, es podran sol·licitar a qualsevol oficina de CaixaBank, mitjançant el canal online Línia Oberta i a través de la web d'Ampans.

Durant l'acte de signatura del conveni, Jaume Masana ha reafirmat el suport de CaixaBank a la Fundació Ampans i a la gran tasca social que realitza des de fa cinquanta anys. El director territorial de CaixaBank a Catalunya ha destacat la dimensió social de la targeta i la polsera ja que el 0,07% de la facturació que es realitzi amb aquest mitjà de pagament es destinarà a projectes de la Fundació.

La Fundació Ampans treballa en suport de les persones amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental i en risc d'exclusió a les que ofereix serveis d'escola d'educació especial, formació, treball, atenció diürna, ocupació terapèutica, acolliment residencial, lleure, esport i tutela. Ampans ha atès en el darrer any a més de 2.000 persones.