La delegada del Govern a la Catalunya Central visita Gaià

Laura Vilagrà amb Enric Armengou, i altres regidors de l'Ajuntament de Gaià
Laura Vilagrà amb Enric Armengou, i altres regidors de l'Ajuntament de Gaià | DGCC
Redacció
04 de maig del 2017
Actualitzat a les 10:32h
Aquest dimecres la delegada territorial del Govern a la Catalunya Central ha visitat el municipi bagenc de Gaià. La visita, a instàncies i iniciativa de la pròpia delegada, ha respost a la voluntat d'acostar-se i conèixer amb major detall aspectes rellevants del municipi, en el mateix sentit, i d'acord amb la implicació territorial de la delegada, que ja ha visitat la pràctica totalitat dels municipis del seu àmbit territorial.
 
Concretament, a Gaià, ha estat rebuda per part de l'alcalde, Enric Armengou, i pel conjunt de càrrecs electes del consistori. Amb tots ells ha pogut mantenir una reunió en la que han tractat els aspectes més rellevants i de major preocupació per part dels representants consistorials. En aquest sentit, i més enllà d'aspectes estrictament administratius i de gestió pública, han tractat vers la situació econòmica del municipi i les activitats que en ell hi radiquen; i vers la situació i condicions dels diferents camins, especialment el que va de Galera a la Bruguera. En relació amb aquest darrer aspecte, la delegada ha pres compromís de donar-ne trasllat al departament d'agricultura a fi de tractar-lo més específicament.
 
Un cop finalitzada la reunió, i havent signat el llibre d'honor de l'Ajuntament, la delegada i conjunt d'electes locals han realitzat visita a les obres de consolidació de la Casa del Prat per habilitar un centre d'interpretació de la història i l'activitat agrícola, forestal i ramadera de Gaià, i que ha comptat amb finançament de la Generalitat de Catalunya. Aprofitant la visita s'ha posat en comú els importants actius patrimonials al municipi, alhora que la delegada ha instat a fer un pas més en la catalogació de la Casa del Prat.