Román Montañez anuncia la seva retirada del bàsquet professional

El capità del Bàsquet Manresa ho ha anunciat en una carta a través de les xarxes socials

03 de maig del 2017
Actualitzat a les 21:41h
Román Montañez, en una imatge d'arxiu d'una festa amb els aficionats de l'ICL Manresa
Román Montañez, en una imatge d'arxiu d'una festa amb els aficionats de l'ICL Manresa | Xavier Sucarrats
Román Montañez no formarà part de la plantilla del Bàsquet Manresa la temporada vinent. L'escorta de Sant Joan de Vilatorrada ha decidit posar punt i final a la seva carrera esportiva a l'edat dels 38 anys. I ho farà al club al qual va ingressar quan només en tenia 12 gràcies a Ricard Casas. Entremig, alegries, tristeses i un munt de vivències en els 538 partits a la lliga ACB.

L'encara jugador ha tingut mostres d'agraïment a tots els seus companys, entrenadors i personal dels diferents clubs pels quals ha passat. Valladolid, Bilbao, Girona, Andorra, Fuenlabrada i, és clar, Manresa. Montañez també s'ha recordat dels seus pares i la seva germana pel recolzament als moments inicials, en els quals el van animar a gaudir de l'esport sense pressió. I també de la seva esposa, la Gemma, persona clau perquè no prengués aquesta decisió quatre anys enrere. El santjoanenc ha acabat agraït al bàsquet "tot allò que m'ha donat".

Aquest dijous, el públic del Nou Congost podrà començar a acomiadar-se del Montañez. I el dimecres 10 de maig, contra el Tecnyconta Saragossa jugarà el seu darrer partit davant la seva afició. El punt final serà quatre dies més tard a Tenerife.
Arxivat a