L'ICL Manresa torna al Nou Congost després de consumar el descens

Els bagencs comencen una sèrie de quatre partits en deu dies contra el Real Madrid

L'ICL Manresa rep el Real Madrid aquest dijous al Nou Congost
L'ICL Manresa rep el Real Madrid aquest dijous al Nou Congost | A. Villalba
03 de maig del 2017
Actualitzat a les 20:09h
El partit contra el Real Madrid (dijous, 20.30h) serà el primer de l'ICL Manresa davant la seva afició després de confirmar-se el descens esportiu a la lliga LEB. L'equip ja ha passat el dol que situacions com aquesta acostumen a dur implícites. A Màlaga, ja no hi va haver cap sorpresa. La situació era assumida des de feia setmanes. Ara, al club manresà li queda acabar la temporada amb les millors sensacions possibles. La lliga Endesa no s'atura i per a l'equip bagenc acabarà amb un ritme vertiginós. Quatre partits en deu dies. Comptat i debatut, millor que això acabi ràpid. Però no deixa de ser curiós que un equip que en les darreres setmanes ha vist ajornats dos partits i ha gaudit d'una jornada de descans ara hagi de jugar a ritme de play-off NBA. Lamentablement, sense res en joc Com ho aguantarà l'equip? La resposta arribarà en pocs dies.

Ibon Navarro té els grans dubtes d'Aleksander Cvetkovic i Xavi Rey. El vitorià és pessimista en els dos casos, especialment amb el base serbi. Si no aconsegueixen recuperar-se, els seus substituts sortirien de la terna Guillem Jou, Deng Mayot i Jordan Sakho. Malgrat no jugar-s'hi res, el treball de l'ICL Manresa ha estat el mateix que la resta de la temporada per "respecte al nostre treball, al club, a la nostra gent i a nosaltres mateixos. Seguirem treballant fins el final". Navarro espera que la manca de pressió ajudi els seus jugadors a competir un partit que ja de per sí es presenta complicadíssim. El tècnic no ha pogut evitar ser preguntat per la decisió del Bàsquet Manresa de seguir a l'ACB si n'hi ha la possibilitat via despatxos. El vitorià no s'ha volgut estendre massa en la seva valoració però ha apuntat que "si el club diu això és que deu tenir unes dades que altre gent no tenim. La meva opinió és tan vàlida com la de qualsevol soci". Romaric Belemene i Pere Tomàs també han estat presents a la roda de premsa. El congolès demana fer un partit seriós per tenir opcions de protagonitzar la sorpresa mentre que el mallorquí ha apel·lat a l'esforç per posar les coses difícils al rival. 

Pensar en el Real Madrid és fer-ho en Sergi Llull i Andrés Nocioni. Dos jugadors que van tenir el seu pas pel Nou Congost. El ‘Chapu' jugarà el seu darrer partit al Nou Congost. L'argentí s'acomiadarà d'un pavelló que va ser el seu la temporada 2000-01. Malgrat ser-hi una sola temporada, va deixar petjada entre l'afició manresana. Però a més, pensar en el Real Madrid és enumerar una sèrie d'estrelles del basquetbol continental. Des de la gran sensació del basquetbol europeu, Luka Doncic, fins al veterà Felipe Reyes. Passant per Rudy Fernández, Jayce Carrol, Anthony Randolph o Jonas Maciulis. Els madrilenys es juguen la primera posició de la fase regular i Pablo Laso no permetrà cap relaxament als seus jugadors. 

Carlos Peruga, Óscar Perea i Rubén Sánchez Mohedas seran els àrbitres que xiularan el partit.


Roda de premsa prèvia al partit. Vídeo: Bàsquet Manresa
Arxivat a