Ramon Mirabet i Sopa de Cabra actuaran a les Vesprades sota l'Alzina de Fonollosa

L'organització busca grups taloners per actuar abans de les bandes en cartell

Ramon Mirabet serà a Fonollosa durant les Vesprades sota l'Alzina
Ramon Mirabet serà a Fonollosa durant les Vesprades sota l'Alzina | Adrià Costa
Redacció
03 de maig del 2017
Actualitzat a les 9:36h
Ramon Mirabet, el 8 de juliol, i Sopa de Cabra, el 15, seran els artistes que encapçalaran el cartell de les Vesprades sota l'Alzina de Fonollosa, el festival de música bagenc que enguany arriba a la seva 11 edició plenament consolidat, i després d'haver comptat amb artistes de primera línia com els Amics de les Arts, Catarres, Blaumut, Gossos o Roger Mas amb la cobla Sant Jordi, entre molts d'altres.

Mirabet –amb més de 200.000 reproduccions mensuals a Spotify– portarà fins a Fonollosa la gira de presentació del seu segon disc, Home is Where the Heart is, amb un espectacle que inclou set músics a l'escenari i un repetori amb els seus èxits, com Those Little Things, de la camanya d'estiu 2016 d'Estrella Damm. La fotògrafa oficial de la seva gira és la rajadellenca Marta Pich, col·laboradora d'aquest diari.

Sopa de Cabra tanca el cercle és el nom de la gira que posa el punt final a tres anys de concerts de la banda gironina, després de la gira 321 el 2015, i de Cercles el 2016. L'inici de gira serà el 27 de maig amb un concert a la vela del Circ Cric al Montseny. El grup que lidera Gerard Quintana portarà a Fonollosa un nou espectacle de grans èxits que portaran a espais o festivals que per motius d'aforament o d'agenda no havien visitat els darrers dos anys. A més de Fonollosa, al juliol, la banda passarà pel Canet Rock, el Festival de Cadaqués, el Festival Portalblau o el Mirabet Rock.

Les entrades ja estan a la venda online, a través de la pàgina www.vesprades.cat. És la primera vegada que le entrades es venen amb tanta antel·lació, i el ritme de venda d'aquests primers dies ha estat sorprenent, tenint en compte que l'aforament és limitat.

Es busquen grups per actuar com a taloners

En el mateix marc de les Vesprades s'ha obert la convocatòria de L'Aglà, Mostra d'artistes, que ha de permetre seleccionar els dos grups que compartiran escenari amb Ramon Mirabet i Sopa de Cabra els dos dissabtes de juliol. Fins el proper 10 de maig es poden inscriure formacions musicals que vulguin promocionar-se i gaudir de l'oportunitat de tocar en un lloc singular, talonejant a grups de primera línia a nivell de Catalunya.

La comissió organitzadora seleccionarà quatre finalistes, dels quals dos seran escollits per votació popular a través de la mateixa web, que resultaran els guanyadors que podran tocar a les Vesprades d'aquest any.