La moianesa Carla Ubasart, subcampiona estatal sènior de judo

Carla Ubasart
Carla Ubasart | E-7
Redacció
02 de maig del 2017
Actualitzat el 04 de maig a les 9:32h
La judoka del Centre de Tecnificació de Judo del Bages i Moianès, Carla Ubasart, del Judo Moià, va obtenir dissabte la medalla de plata en la categoria de -57 Kg de la Fase Final del Campionat d'Espanya de Judo en categoria sènior que es va disputar a la població madrilenya de Pinto.

Ubasart va imposar-se en el primer combat a Patricia Tellado, de Galícia, per Ippon. A 1/4 de finals va guanyar Carolina Rivero, de Canàries, per Ippon i Wazari, i a semifinals va imposar-se a Marina Fernàndez, de Madrid, per Wazari en la Tècnica d'or. La final la va disputar davant la judoka de Navarra, Jaione Equisoain, que ja ostentava el títol estatal, i no va poder vèncer. Aquesta és la primera medalla de Carla Ubasart en la categoria sènior.

Destacar que Ubasart, després d'un any de recuperació d'una lesió de genoll, ha fet una molt bona progressió aquesta temporada a nivell internacional i a nivell estatal.

També va participar en aquest estatal la judoka cadet del Centre de Tecnificació de Judo del Bages i Moianès, Paula Cubero, d'Esport-7, en la categoria de -48 Kg. Cubero no va superar el primer combat davant la que després va ser plata de la categoria, Cinta Garcia, d'Andalusia. A la repesca va enfrontar-se a la representant de València, Carla Montañez, amb qui va disputar un excel·lent combat fins a la tècnica d'or.
Arxivat a