Artés acostarà les diferents disciplines artístiques al públic amb «Avui és cultura»

Durant el cap de setmana es viuran espectacles de circ, teatre, música, infantil...

Redacció
02 de maig del 2017
Actualitzat a les 11:17h
El proper cap de setmana del 6 i 7 de maig, Artés durà a terme els actes d'Avui és cultura. L'Ajuntament d'Artés fa un canvi en l'enfoc de la promoció cultural i aposta per l'espectacle de carrer i gratuït. Així doncs ha organitzat un cap de setmana ple de representacions i concerts que s'iniciarà el proper dissabte a les cinc de la tarda, amb l'espectacle infantil Passeu-passeu. A les 6 hi haurà lectura de poemes i tot seguit concert de la Cèlia Vila i Sergio Padilla. A les 7 començarà l'espectacle Somnis d'Alícia i a continuació circ amb la companyia de circ Moi Jordana. El dissabte es clourà amb música a càrrec de Black and White, a partir de 3/4 de 9 i l'Anaïs Vila a 2/4 de 10.

El diumenge estarà dedicat al teatre i a la cultura popular i es podrà gaudir a partir de les 10 del matí, quan començarà l'esmorzar popular. Després hi haurà cultura popular amb els Bastoners d'Artés i els Picapolls de la Gavarresa, l'espectacle infantil Els tres pèls del dimoni i microteatre fora del teatre amb Píndoles, un espectacle per a tots els públics. Finalitzarà el cap de setmana el grup de percussió Fun Dan a les 2 del migdia.

Amb Avui és Cultura, l'ajuntament vol establir un vincle directe entre espectador i espectacle amb obres de curta i mitjana durada de diferents disciplines escèniques repartides per itineraris senyalitzats. Posant de relleu els espais del casc antic del municipi on es representaran una quinzena d'espectacles escènics i de cultura popular totalment gratuïts.
 

Programa d'«Avui és cultura»