El grup local d'Òmnium Moianès es donarà a conèixer aquest divendres

Ho farà organitzant la seva primera activitat, que consistirà en un debat sobre la nova gramàtica de l'Institut d'Estudis Catalans

Redacció
02 de maig del 2017
Actualitzat a les 10:57h
Si bé ja fa dos anys que el Moianès és, legalment, una comarca, els habitants que entren dintre les fronteres d'aquesta zona i que són socis d'Òmnium, encara ara es troben que, segons on viuen, reben informacions de diferents seus territorials d'aquesta entitat. Així doncs, una part dels socis formen part d'Òmnium Vallès Oriental; uns altres, d'Òmnium Osona i, la resta, d'Òmnium Bages. Amb l'objectiu d'unificar tots els socis del Moianès dintre d'un mateix sac, s'ha creat, a iniciativa d'Òmnium Bages, el grup local d'Òmnium al Moianès, un pas previ a esdevenir seu territorial de l'entitat.

Aquest divendres, 5 de maig, el grup local d'Òmnium al Moianès es donarà a conèixer públicament en un acte que tindrà lloc a l'Auditori Sant Josep de Moià i que començarà a dos quarts de nou del vespre. 

Després d'explicar els objectius d'aquest nou ens, es durà a terme un debat sobre la nova gramàtica de l'Institut d'Estudis Catalans, amb la intervenció dels lingüistes Joan Badia i Josep Ruaix. L'acte serà obert a tothom, tant als socis d'Òmnium com als que no ho siguin.
Arxivat a