Castelladral es prepara per viure un cap de setmana de Festa Major amb tots els ets i uts

Concursos, música, espectacles i esport seran els ingredients principals de la festivitat

Redacció
02 de maig del 2017
Actualitzat a les 9:36h
Una de les primeres festes majors de l'any de la comarca del Bages és la de Castelladral. Tot i formar part del terme municipal de Navàs, aquest indret té un sentiment de poble indiscutible, igual que Salelles o Cabrianes. I heus aquí el resultat: gaudeixen d'una Festa Major pròpia que començarà aquest divendres, 5 de maig, amb una botifarrada popular (a les nou del vespre); s'allargarà durant tot el cap de setmana i finalitzarà el dissabte, dia 13, amb un campionat de botifarra que començarà a les quatre de la tarda.

Els dies que hi haurà més moviment, però, seran el dissabte 6 i el diumenge 7. La primera activitat que es durà a terme el primer dia del cap de setmana serà un partit de futbol adreçat als més menuts del poble, que començarà a les quatre de la tarda. Una hora més tard serà el torn dels solters i els casats, que també competiran per marcar el màxim de gols a la porteria rival.

Per a recuperar forces, a les set de la tarda s'oferirà una tassa de xocolata desfeta i a dos quarts de deu del vespre, un sopar popular que estarà compost, sobretot, per les truites que els veïns de Castelladral hauran cuinat en el marc del 5è Tast de Truites. Tothom que vulgui assistir a l'àpat, que tindrà un preu de 15 euros, haurà de reservar plaça trucant al 93.869.53.11. La vetllada clourà amb un concert, a les dotze de la nit, de la banda musical Van De Kul, reconegut, l'any 1999, amb el premi artista revelació atorgat per Enderrock.

Diumenge es despertarà a les dotze del migdia amb una missa solemne a l'església del municipi, i seguirà, a la una, amb l'actuació de la colla castellera Salats, de Súria. 

A les sis de la tarda el Mag Rovi oferirà l'espectacle de màgia Enigma, encarat a tots els públics. Al llarg de tot el dia, a més, el poble instal·larà un castell inflable pel gaudi de la mainada.