NacióManresa enviarà avisos als lectors subscrits de l'app per a mòbil de NacióDigital

El diari digital del Bages adreçarà un màxim de dues notificacions Push diàries sempre de notícies de rigorosa actualitat o exclusives

Aplicació de NacióDigital per a mòbil
Aplicació de NacióDigital per a mòbil | Adrià Costa
Redacció
29 d'abril del 2017
Actualitzat el 01 de maig a les 9:17h
NacióManresa inicia el seu camí d'implementació de la versió mòbil a través de les notificacions Push que permet l'app de NacióDigital. El diari digital del Bages es compromet amb els seus lectors a enviar aquests avisos al mòbil només davant de notícies de rigorosa actualitat o exclusives, amb un màxim de dues notificacions diàries.

L'aplicació de NacióDigital per a telèfons mòbils està disponible per a terminals Android i iPhone, amb l'objectiu de facilitar l'accés a la informació i el seguiment de l'actualitat, permetent als usuaris subscriure's a llistes d'alertes per rebre notificacions en temps real de les notícies més importants. En aquest sentit, l'usuari de l'aplicació pot subscriure's a la llista d'alertes de NacióManresa per rebre els avisos de proximitat. Per fer-ho, cal clicar la icona de configuració, seleccionar Configuració d'alertes i seleccionar Manresa.

Els usuaris d'Android poden instal·lar l'aplicació al seu dispositiu mitjançant la Play Store, i els usuaris de dispositius iOS la trobaran a l'AppStore.

L'aplicació va ser desenvolupada per l'estudi gironí Sixtemia, creadors també de les app de Gran Teatre del Liceu, iCAT o TV3, en col·laboració amb el departament de Tecnologia de NacióDigital i el dissenyador de la imatge del diari, Albert Corberó.

L'aplicació està disponible per a telèfons mòbils, però també es pot instal·lar a l'iPad filtrant a l'AppStore entre les aplicacions per a iPhone.