El Manresa FS venç a Calafell i queda a una victòria de la final de la Copa Catalunya (2-4)

Els manresans tornen a la lliga diumenge contra el Salou

28 d'abril del 2017
Actualitzat a les 11:43h
El Manresa Futbol Sala es a un sol partit d'arribar a la final a quatre de la Copa Catalunya després d'imposar-se aquest dijous, per 2-4, al Platense Calafell, equip de 3a divisió nacional que està vivint problemes interns.

Als inicis de partit, Gordillo va errar un penal, però Josan va avançar els manresans al minut 6 donant una certa tranquil·litat. Al segon temps, Gordillo es va treure l'espina, fent el segon gol a mitjans de la segona part.

Poc desprès, Asis va ampliar diferències deixant l'eliminatòria força sentenciada. Va respondre el Calafell reduint diferencies i Gordillo, a cinc minuts per acabar, obligava als locals a jugar de cinc amb un quart gol. A dos minuts per al final, Platense va maquillar el marcador.

I diumenge, torna la lliga

A tres jornades per acabar la lliga, el Manresa FS ha de sentenciar la permanència diumenge a les 12 del migdia a Salou, un equip costaner que ja està matemàticament salvat.

El conjunt del Salou ha estat històricament sempre impecable a casa seva. Aquesta temporada però no es així. Va començar la temporada molt fort a casa seva i també a fora, aconseguint un bon coixí de punts per no tenir problemes a aquestes alçades de temporada.

De 13 partits jugats a Salou, te 7 victòries i 6 derrotes, molts d'aquests partits perduts són en aquest últim període de la temporada. Equips com Barceloneta, CCR, Bisontes Castellón , Peña Deportiva, Catgas i Ollería han tret els tres punts d'allà.

El Manresa no disposa de cap baixa per a aquest partit, per tant el renovat Jordi Rozas haurà de determinar la convocatòria.

L'últim resultat dels manresans va ser un empat al Pujolet contra l'Ollería valencià, resultat que no li va donar prou marge com per salvar-se matemàticament. Aquest diumenge arriba la segona oportunitat.